Aşk :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası Survivor burada her şey gerçek
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ya beyler ben bi kızı seviyordum da şimdi sınıf atlayınca kızı göremiyorum nerde yaşadığını fln da bilmiyorum sanırım sınavda görebileceğim ama göremeyebilirimde kızın instası filan da yok ne yapmalıyım beyler yha spam yapmayın lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dakika bile bekleme eğerki seviyorsan git konuş

Tom
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aga bulamıyorsan biz ne yapalım. Sana tek birşey söyleyeceğim. Eğer bulursan sakın ama sakın konuşmaktan çekinme

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kizin arkadaslarini bul kizi bulamiyorsan onlardan al instasini falan ordan da arkadaslarinin takip etdikleri arasinda illaki vardir iyi fikir bence

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aga bulamıyorsan biz ne yapalım. Sana tek birşey söyleyeceğim. Eğer bulursan sakın ama sakın konuşmaktan çekinme
direk gidip gamze seni seviyorum desem bende seni demez knk herhalde yani ne biliyim nasıl bulurum diye soruyom bn ordan yürürüm

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
korkarsan ve geri durarsan kaybedersin gidip konusuncada kaybedip kazanmak ortalarında olursun ama konuşup kaybedince özgüvenin kendine gelir içine kapanmazsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
korkarsan ve geri durarsan kaybedersin gidip konusuncada kaybedip kazanmak ortalarında olursun ama konuşup kaybedince özgüvenin kendine gelir içine kapanmazsın
özgüven de sıkıntım varki zaten yani asosyal diyolar bana düzelceğini sanmıyorum ama daha kötü olurum sonra reddederse

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende asosyaldim bir kız hayatımı değiştirdi hiç beklemedigim anda oyundan kaldırdı beni ben bile kendisine hayranım nasip olursa yakında evlenicez sakına korkma korkarsan dahada kötüye gidiyor gibi hissedersin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bak kızın arkadaşını bulmaya çalış ve onunla açıkca konuş onun arkadaşını sevdiğini fln söyle ve yardımcı olmasını iste geri çevirmez umarım

Üye
8 HİZMET YILI
git açık açık konuş içinde kalmasından keşke demekten daha iyi olur red yersen de takma önüne bak bunun gibi daha çok insan çıkacaktır karşına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...