♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Diyecek bir şey yok artık.
Adamları terör örgütleri ile nasıl bağdaştırmışlar aga altı üstü adamı eziklemişler anladıkda pkk lı değillerdir herhalde hepsi asker aqGerekenler yapılmış twitterdan gördüğüm kadarıyla
ilişkilerinin olup olmadığını araştırmaları gerekiyor ki bu doğrudur sonuçta yaptığı hareket kamuoyunda Asker Ocağını kötüler nitelikte.Adamları terör örgütleri ile nasıl bağdaştırmışlar aga altı üstü adamı eziklemişler anladıkda pkk lı değillerdir herhalde hepsi asker aq
Bilmiyorum bana çok abartı geldi yani video içerisinde hiçbir söylenen terör ile bağlantılı değil klasik asker ocağı olayları sadece videoya çekildiği için tepki alınmış ve terör örgütü ile bağlantısı aranıyor hmm ilginç geldi sadece.ilişkilerinin olup olmadığını araştırmaları gerekiyor ki bu doğrudur sonuçta yaptığı hareket kamuoyunda Asker Ocağını kötüler nitelikte.
Hareketlerin içeriğinde taciz vs olmasından dolayı araştırılıyor ve taciz propagandası TSK içinde terör yanlılarının çokca propaganda aracı olarak kullanmaya çalıştı aileler Küfür hakaret ve fiziki şiddeti Asker Ocağı olduğu için nizamı ve disiplini gereği kamuoyu tarafından nispeten kabul edilebilir ancak taciz hiçbir koşulda kabul edilemez.Bilmiyorum bana çok abartı geldi yani video içerisinde hiçbir söylenen terör ile bağlantılı değil klasik asker ocağı olayları sadece videoya çekildiği için tepki alınmış ve terör örgütü ile bağlantısı aranıyor hmm ilginç geldi sadece.
Ben işe o yönden bakmamıştım okuyunca mantıklı geldi haklısınız.Hareketlerin içeriğinde taciz vs olmasından dolayı araştırılıyor ve taciz propagandası TSK içinde terör yanlılarının çokca propaganda aracı olarak kullanmaya çalıştı aileler Küfür hakaret ve fiziki şiddeti Asker Ocağı olduğu için nizamı ve disiplini gereği kamuoyu tarafından nispeten kabul edilebilir ancak taciz hiçbir koşulda kabul edilemez.