Askerliği özlemek.... Aslında hiç sevmiyordum orda ki Yemekleri olsun vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Götümü basmasalar bir şey yapmazdım orda ki ciddiyetten sabah 5 de de kalkıyordum akşam 11 de de yatıyordum mecburduk çünkü sabah kalkıp traş olup 2 dk içinde işime gidiyordum gece 2-4 nöbete de kalkıyordum 12 de uyuduğum halde çünkü mecburdum şuan eve geldim 2 ay oldu lakin ben burda tutunamayacak gibi hissediyorum hiç bir şey zevk vermiyor hiç mutlu değilim. hiç bir şey yapmak istemiyorum aslında çalışmak istiyorum kendi paramı kazanmak istiyorum lakin kendimi hak ettiğim yerde görmüyorum bu yüzden zoruma gidiyor her geçen gün yaşarken ölüyorum kabullenmeliyim diyorum ama sabah işe kalktığımda hayatıma lanet ediyorum. kendinizi nasıl motive ediyorsunuz nasıl bir gününüzü mutlu geçiriyorsunuz sevmediğiniz bir işi yapsanız da sevmediğiniz şeylere katlansanız da ?

Son düzenleme:
BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben de seninle aynı duyguları besliyorum hayata karşı hiçbir şey zevk vermiyor kendimi kariyer yapmaya mecbur tuttum onun uğruna uğraşıyorum istediğimden de değil tamamen kendimi şartlandırdım sonumuz hayrola

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ben de seninle aynı duyguları besliyorum hayata karşı hiçbir şey zevk vermiyor kendimi kariyer yapmaya mecbur tuttum onun uğruna uğraşıyorum istediğimden de değil tamamen kendimi şartlandırdım sonumuz hayrola
ben kariyer yapacak şeyimi de kaçırdım sanki hayatta her şeyden geri kaldı mher şeyi kaçırdım gibi hissediyorum lise'ye hiç gitmedim, hep sessiz sakin içime kapanık birisiydim derdimi tasamı sorunumu aileme bile anlatırken anlatsam dalga geçerler mi diye sürekli düşünüyorum. Kariyer yapmak için çok geç mi bilmiyorum bazı insanlar 40 yaşından sonra bile zengin oluyor hayat ne getirir bilemeyiz lakin sabah 6 da kalkıp 7 servisine binip fabrika da çalışmak beni hiç mutlu etmiyor. Para alıyorum geçici şeylere harcıyorum veya kalıcı olsa bile yine de iki günlük zevk olarak kalıyor. Namaz da kılıyorum yine huzuru bulamadım çünkü istediğim şeyi yapamadığım için yaşarken ölüyor gibiyim ızdırap yaşıyorum 40 yşaında ki 50 yaşlında ki adamlarla aynı fabrika da çalışıp onlarla takılmak da benim modumu düşürüyor ben ne yapıyorum burda olmamam gerekiyor gibi hissiyat oluşuyor içimde.... ne yapacağım bilmiyorum.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben kariyer yapacak şeyimi de kaçırdım sanki hayatta her şeyden geri kaldı mher şeyi kaçırdım gibi hissediyorum lise'ye hiç gitmedim, hep sessiz sakin içime kapanık birisiydim derdimi tasamı sorunumu aileme bile anlatırken anlatsam dalga geçerler mi diye sürekli düşünüyorum. Kariyer yapmak için çok geç mi bilmiyorum bazı insanlar 40 yaşından sonra bile zengin oluyor hayat ne getirir bilemeyiz lakin sabah 6 da kalkıp 7 servisine binip fabrika da çalışmak beni hiç mutlu etmiyor. Para alıyorum geçici şeylere harcıyorum veya kalıcı olsa bile yine de iki günlük zevk olarak kalıyor. Namaz da kılıyorum yine huzuru bulamadım çünkü istediğim şeyi yapamadığım için yaşarken ölüyor gibiyim ızdırap yaşıyorum 40 yşaında ki 50 yaşlında ki adamlarla aynı fabrika da çalışıp onlarla takılmak da benim modumu düşürüyor ben ne yapıyorum burda olmamam gerekiyor gibi hissiyat oluşuyor içimde.... ne yapacağım bilmiyorum.
çok farklı bir devirde yaşıyoruz bizimki psikolojik savaş ben 3. dilimi öğreniyorum şuan bi nebze de olsa sanki bir şeyler başarabilecekmişim gibi geliyor bilmiyorum belki de boşa çabalıyorum ama denemek zorundayım güçlü kal kardeşim

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
çok farklı bir devirde yaşıyoruz bizimki psikolojik savaş ben 3. dilimi öğreniyorum şuan bi nebze de olsa sanki bir şeyler başarabilecekmişim gibi geliyor bilmiyorum belki de boşa çabalıyorum ama denemek zorundayım güçlü kal kardeşim
senin kariyer planlaman nasıl ne mezunusun ne yapmayı planlıyorsun? Ben almanca öğrenip almanyaya atmayı düşünüyorum kendimi bir şekilde.

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
senin kariyer planlaman nasıl ne mezunusun ne yapmayı planlıyorsun? Ben almanca öğrenip almanyaya atmayı düşünüyorum kendimi bir şekilde.
o zaman ne yapıyor olursam bilmiyorum
Post automatically merged:

PUBG ve knk sanırım oyunun sorunu

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
İşten memnun değilsen neden çıkmıyorsun seni tutan şeyler mi var memnun olduğun bir işte çalışmak iyidir her zaman bulursun illa ki kendine göre bir yer

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Götümü basmasalar bir şey yapmazdım orda ki ciddiyetten sabah 5 de de kalkıyordum akşam 11 de de yatıyordum mecburduk çünkü sabah kalkıp traş olup 2 dk içinde işime gidiyordum gece 2-4 nöbete de kalkıyordum 12 de uyuduğum halde çünkü mecburdum şuan eve geldim 2 ay oldu lakin ben burda tutunamayacak gibi hissediyorum hiç bir şey zevk vermiyor hiç mutlu değilim. hiç bir şey yapmak istemiyorum aslında çalışmak istiyorum kendi paramı kazanmak istiyorum lakin kendimi hak ettiğim yerde görmüyorum bu yüzden zoruma gidiyor her geçen gün yaşarken ölüyorum kabullenmeliyim diyorum ama sabah işe kalktığımda hayatıma lanet ediyorum. bunları yaşayan var mı ? kendinizi nasıl motive ediyorsunuz nasıl bir gününüzü mutlu geçiriyorsunuz sevmediğiniz bir işi yapsanız da sevmediğiniz şeylere katlansanız da ?
hocam kimsenin hayatı 4 4 lük deyil herkes 1 şekilde çalışıyor çabalıyor daha iyi 1 hayat yaşıyabilmek için bence günlük rutin hayatını biraz da olsa deyiştir mesela hep aynı mahaleden geçiyorsan bu gün başka yerden geç bunun gibi yaptın işler içinde geçerli böyle oldu zaman başka imkanlar da çıkar önüne

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yaptığımız işten zevk almalıyız evet ama işimiz bir yerde de sorumluluğumuz. Sorumluluk kaldırabilme düzeyimiz düşükse zaten hiçbir işte tutunamayız

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
haziranda bende askere gideceğim. Şuan sen diyince garip oldum çüknü ilk defa orayı benimseyen birisini gördüm

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Aslında durum bu çalışıp hak ettiğimizi alamıyoruz herşey çok pahalı insalarımızda acayip çıkarcı.
Yoksa cennet bir ülkemiz var.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
askerdeyken askerden gitmek istiyoruz gelince geri dönmek istiyoruz

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
askerlik çok güzel bir şey tabi senin fikrine saygı duyarız kral ama hayatı orda anlıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...