Askerliği özlemek.... Aslında hiç sevmiyordum orda ki Yemekleri olsun vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
askere a
Götümü basmasalar bir şey yapmazdım orda ki ciddiyetten sabah 5 de de kalkıyordum akşam 11 de de yatıyordum mecburduk çünkü sabah kalkıp traş olup 2 dk içinde işime gidiyordum gece 2-4 nöbete de kalkıyordum 12 de uyuduğum halde çünkü mecburdum şuan eve geldim 2 ay oldu lakin ben burda tutunamayacak gibi hissediyorum hiç bir şey zevk vermiyor hiç mutlu değilim. hiç bir şey yapmak istemiyorum aslında çalışmak istiyorum kendi paramı kazanmak istiyorum lakin kendimi hak ettiğim yerde görmüyorum bu yüzden zoruma gidiyor her geçen gün yaşarken ölüyorum kabullenmeliyim diyorum ama sabah işe kalktığımda hayatıma lanet ediyorum. bunları yaşayan var mı ? kendinizi nasıl motive ediyorsunuz nasıl bir gününüzü mutlu geçiriyorsunuz sevmediğiniz bir işi yapsanız da sevmediğiniz şeylere katlansanız da ?
dam alıyorlar yeniden git bence

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Zorlandığımızı kabul etmek cesaret gerektirir, ve senin güçlüklerin hakkında açık olmanı takdir ediyorum. Her şeyi hemen çözemeyeceğimizi hatırlamak önemlidir. Kendini mutlu ve tatmin edici hissettiren şeyleri aramaya devam et, ve yolda destek istemekten çekinme.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Şuan bulunduğumuz buhrandan dolayı bunalmış haldeyiz özlemek çok normal bence

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Askerden gelen herkes aynı düşüncede dostum. Bende geleli 1.5 sene oldu. Daha dün gibi geliyor. Askeriyedeki o zorluklardan sonra hayat güzel geçecek, her şey istediğimiz gibi olacak diyorduk. O manevi boşluğa düşenlerden biriyim. Hiç bir şey eskisi gibi tad vermiyor. Oynadığım oyunları bile artık eskisi kadar çok oynayamıyorum.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hareket etmek insana mutluluk verir.Ben günümü mutlu geçirmek için mümkün olduğunda fazla hareket edip kendimi yormaya çalışıyorum.Doğamız gereği böyle olması gerek bence.
Sevmediğim bir işi yaparken mutlu olabilmek için gerek şeyi henüz bulabilmiş değilim....

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
askerlik özlenmi ya arazi olduğum zamanlar gece telden çarşıya çıkıp 5 tlye donas ayran alıyoduk

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
daha gitmedim üniversite okuyorum ama bakalim bende gittigimde buraya yazarim artik ^^

Üye
3 HİZMET YILI
askerlik çok farklı bir yerdi ordayken gelmek istedım teskeremi alıp o kapıdan çıkarken kalanlara dönüp bakıyorsun birde gece cıktıysan sokaklar boş özgürlügün rahatlaması gelıyor ve sonra asıl askerlık dısarda başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...