- Yasaklandı
-
Üniversiten bittiğinde aynı senenin ocağında gideceğin yer belli oluyor. Gün değilde ay olarak yazıyor yoklamandan sonra belgelerini hazırlıyorsun tam gün çıkıyor dostum.Hocam 20 yaşındayım. Üniversite 2. öğrencisiyim. Benzer bi soru soracaktım ancak konusunu görünce forumda gereksiz konu kalabalığı yapmak istemedim. bende sormak istiyorum. Şimdi Üniversiteyi bitirdim diyelim ( 4 yıllık okuyorum kaldı 2 yıl ) , Sonrasında diploma o bu şu derken işlemler nasıl olacak ? Beni nasıl çağıracaklar ve ne yapmam gerekecek. Beni de bilgilendirebilir misiniz detaylı bilen arkadaşlar
hocam belgeleri nerden alacağım ve bana haber nasıl gelecek ? Posta yoluyla mı yoksa sanal ortamdan gmail vs. geçtiler mi dicem saçma olurÜniversiten bittiğinde aynı senenin ocağında gideceğin yer belli oluyor. Gün değilde ay olarak yazıyor yoklamandan sonra belgelerini hazırlıyorsun tam gün çıkıyor dostum.
E devletten askerlik durum belgesi sorgulatabiliyorsun. O yıl içerisinde askerlikle herhangi bir alakan olursa orada gözüküyor zaten. Birde kapına senden habersiz PTT kart geliyor o neden geliyor bilmiyorum.hocam belgeleri nerden alacağım ve bana haber nasıl gelecek ? Posta yoluyla mı yoksa sanal ortamdan gmail vs. geçtiler mi dicem saçma olurPosta geliyordur heralde ?
Anladım Hocam , TeşekkürlerE devletten askerlik durum belgesi sorgulatabiliyorsun. O yıl içerisinde askerlikle herhangi bir alakan olursa orada gözüküyor zaten. Birde kapına senden habersiz PTT kart geliyor o neden geliyor bilmiyorum.
covid aşısı ve testi olman gerekiyor kıyafetlerin, hazırlaman ve sağlık raporu sanırım iyi günler saygılarBen askeligi tecil etmiştim şimdi günü bitti askeriyeye gittim yapılması gerekenleriin yazılı olduğu kağıt verildi e devletten yaptım sonra aile hekimine gitim orada sadece ameliyat oldunuz mu falan sorular sordu hiç bir şey kontrol etmediler daha sonra tekrar yoklamayi yaptım 26.subatta belli oldu sevk tarihi Nisan yazıyor gün ay yok şimdi benden ne istiyecekler neler gerekli hiçbir bilgi yok yüzyüze gorusmede olmuyor
Teşekkürler Hocamnisanda demişsinya ortak mart gibi felan günü belli olur onu merat etme o personel teminden bakarsın kendini ona gore hazırlarsın
2 aşı yeterli mi ? 3. şart mı bilginiz var mıcovid testi oldunmu onu olman ve aşı olman lazım
Reis mart ayı gibi tarihi belli oluyor sen şimdiden asker çantanı hazırla yaza doğru pahalılaşıyorBen askeligi tecil etmiştim şimdi günü bitti askeriyeye gittim yapılması gerekenleriin yazılı olduğu kağıt verildi e devletten yaptım sonra aile hekimine gitim orada sadece ameliyat oldunuz mu falan sorular sordu hiç bir şey kontrol etmediler daha sonra tekrar yoklamayi yaptım 26.subatta belli oldu sevk tarihi Nisan yazıyor gün ay yok şimdi benden ne istiyecekler neler gerekli hiçbir bilgi yok yüzyüze gorusmede olmuyor
yok knk esyalarin yoksa orda veirrlerkankam her eşyanı gitmeden al yoksa orda sap gıbı kalırsın
Kanka samimiyetimle söliyim verdikleri 1 beyaz çorap 1 yeşil çorap atlet 1 tane uniforma alt üst 1 tane kilot 1 tane düdük veriyolar birde valiz spor ayakkabı bot yallah şütingen sen yanına bulabilirsen pamuk olmak şartıyla yeşil çorap uzun al alabildiğin kadar atlet iç çamaşırıda buna keza çok ğişman olursun 3 4 çift al iç çamaşırının rengi önemli değil çorabın rengi mümkünse yeşil olsunBen askeligi tecil etmiştim şimdi günü bitti askeriyeye gittim yapılması gerekenleriin yazılı olduğu kağıt verildi e devletten yaptım sonra aile hekimine gitim orada sadece ameliyat oldunuz mu falan sorular sordu hiç bir şey kontrol etmediler daha sonra tekrar yoklamayi yaptım 26.subatta belli oldu sevk tarihi Nisan yazıyor gün ay yok şimdi benden ne istiyecekler neler gerekli hiçbir bilgi yok yüzyüze gorusmede olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?