Askerlik tavsiyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Rabbim Tüm Askerlerimizin yanında olsun Gerçekden iyi dostluklar var askerde Vatanımızın ayagına taş deymesin.

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hayırlı tezkereler dostum ben askerliği yapalı 1 yıl oldu dediğin çok doğru acemilik biraz sıkıntı geçebişlir ama usta birliğine geçince cennetemi düştüm ben gibi oluyorsunuz :) o yüzden acemilikte zahmet çekersiniz bol kamuflajlar ve bilmiyorsunuz hiç birşeyide siz kendiniz birşeyler getirirseniz orada kimseye muhtaç olmazsınız hem içeride var diye almamazlık yaparsanız arkadaşın dediği gibi askeriye içinde pahalı oluyor paranıza yazık öyle şeyleri yanınıza almanız gerekli ben ankarada acemilik yaptım kuru soğuğu meşhurdur biraz don aklet gittik o yüzden ciğerler hastalandı ama şükür atlattık ustalığa geçince hiç birşeyiniz kalmaz ama yinede tedbirli ve dikkatli olmak gerekir şimdiden hayırlı tezkereler tekrardan :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Alalh tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun

SayronX
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hayırlı tezkereler dostum
zaten yeni celp dönemleri nisan mayıs gibi açılıyor tekrardan

bu videodakini bağırta bağırta öğretiyor

tavsiyen için sağ ol dostumm

yıkıldım ulan videoda evet arkadaşlar askerlik nasıl yapılmaz ve düz mantıkla düşünürsek ne olur onu izledik yapmayın bunu :D :D :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kardesim allah oncelikle sagsaglim dönmeni nasip eylesın öncelikle 16 ay askerlik yapmıs biri olarak yanlıs anlasılmasın gelemedım 1 ay normalde 15 ay tabikide arkadaslarını iyi sec cunku turkıyenın her yerınden insanlar mevcut arkadaslarını iyi secmen yeterlı olcaktır ve birazda cimri olmanı tavsıye ederim belki eli acık bırısındır ama orda eli acık olmak iyi birsey degil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...