asker oluyum diyorum zor yapamazsın mühendis oluyum heryer mühendis ee ölüyüm o zamanAbi sevdigin meslegi yap iki meslekte bence iyi kendini ileride en iyi gordugun meslegi yap
Abi askerlik yapman taraftariyim ust rutbelere gel yat parani al hele bide ege akdeniz tarafindaysan misssasker oluyum diyorum zor yapamazsın mühendis oluyum heryer mühendis ee ölüyüm o zaman
kayserideyim be izmir hayali kuruyorum bi kapak ataydımAbi askerlik yapman taraftariyim ust rutbelere gel yat parani al hele bide ege akdeniz tarafindaysan misss
başkasının kölesi olmak demeyelimde şöyle durum mesela mimarlık için iş bulamazsın diyorlar mühendis için itü odtü falan falan askerlik zor ee zor olmayan meselekmi kalıyor herşeyin zorluğu varBaşkasının kararlarına uyarsan köle olmaya mahkum kalacaksın, bence kendi kararın neyse o mesleği sel
türkçemin nesi var ? başıma tdk mı kesildinizBence de asker ol sen. Bu Türkçe ile mühendis olman biraz zor
Parası için istiyorsan tavsiye etmem. Sürekli bir üst rütben, tabiri caizse Kocan oluyor. Bu iş parayla yapılmaz, yapıyorsanda branşını atraksiyonlu birşeyler seçmeni ve riskli şeylere daha yakın olmanı yeğlerim. Hiç değilse, Yapıyorum ben bu işi" dersin. Seçimlerinde başarılar, umarım hak yolunu bulur. Umarım, yapmak istediğin iş severek yapacağın ve isteyerek el uzagacağın iş olur.Abi askerlik yapman taraftariyim ust rutbelere gel yat parani al hele bide ege akdeniz tarafindaysan misss
benimde tek hedefim teğmen olmaktı ciddenolabiliyosan tegmen ol astsubaylıkta kıdemli astsubay başcavuşa kadar yol alırsın tegmenlikte ise önü acık korgenerala kadar :d
Post automatically merged:
ayrıyetten astsubayları öyle daga operasyona falan yollamıyolar tabi sen istiyosan o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?