Askerlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ben msüde astsubaylığı kazanıyorum şimdi şöyle bi sorum var sizce astsubay olarak yoluma devammı ediyim yoksa düşük orta düzey bi mühendislikmi şimdi konuştuğum çoğu insan mimarlık için itü odtü dışında vede kendi iş yerini açamazsan kazanamazsın mühendis heryer mühendis kafam 56 bana azıcık destek olun millet ne olacağına karar verdi benim kararlarım yarım saatte bir değişiyor daha sabah otobüs şoförlüğüydü nasıl geldim astsubaylığa bilmiyorum o derece sıkıntılıyım help me please!

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Abi sevdigin meslegi yap iki meslekte bence iyi kendini ileride en iyi gordugun meslegi yap

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Başkasının kararlarına uyarsan köle olmaya mahkum kalacaksın, bence kendi kararın neyse o mesleği sel

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Abi askerlik yapman taraftariyim ust rutbelere gel yat parani al hele bide ege akdeniz tarafindaysan misss
kayserideyim be izmir hayali kuruyorum bi kapak ataydım
Post automatically merged:

Başkasının kararlarına uyarsan köle olmaya mahkum kalacaksın, bence kendi kararın neyse o mesleği sel
başkasının kölesi olmak demeyelimde şöyle durum mesela mimarlık için iş bulamazsın diyorlar mühendis için itü odtü falan falan askerlik zor ee zor olmayan meselekmi kalıyor herşeyin zorluğu var

Üye
7 HİZMET YILI
Bence de asker ol sen. Bu Türkçe ile mühendis olman biraz zor :)

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kendine ve vatana olan inancına güveniyorsan asker ol başına her an bir şey gelebileceğini düşün vatan meselesi zor iştir sevdiklerinden ayrılabilirsin ? başına her iş gelebilir ama ben bir normal insan gibi yaşamak istiyorum dersen mühendis ol bende asker olmak istiyorum :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
olabiliyosan tegmen ol astsubaylıkta kıdemli astsubay başcavuşa kadar yol alırsın tegmenlikte ise önü acık korgenerala kadar :d

ayrıyetten astsubayları öyle daga operasyona falan yollamıyolar tabi sen istiyosan o ayrı

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Abi askerlik yapman taraftariyim ust rutbelere gel yat parani al hele bide ege akdeniz tarafindaysan misss
Parası için istiyorsan tavsiye etmem. Sürekli bir üst rütben, tabiri caizse Kocan oluyor. Bu iş parayla yapılmaz, yapıyorsanda branşını atraksiyonlu birşeyler seçmeni ve riskli şeylere daha yakın olmanı yeğlerim. Hiç değilse, Yapıyorum ben bu işi" dersin. Seçimlerinde başarılar, umarım hak yolunu bulur. Umarım, yapmak istediğin iş severek yapacağın ve isteyerek el uzagacağın iş olur.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
olabiliyosan tegmen ol astsubaylıkta kıdemli astsubay başcavuşa kadar yol alırsın tegmenlikte ise önü acık korgenerala kadar :d

ayrıyetten astsubayları öyle daga operasyona falan yollamıyolar tabi sen istiyosan o ayrı
benimde tek hedefim teğmen olmaktı cidden :D

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ne olursa olsun mesleğini edindikten sonra ilk işin ticarete atılmak olsun. Emin ol hiçbir meslek ticaretin kazandırdığı kadar kazandırmıyor

Üye
7 HİZMET YILI
Kardesım ben Özel Harekat Jamyo mezunu astsubayım benımle ırtıbata gec sana yardımcı olurum

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kardeşim bende MSüde astsubaylığı kazandım ama bunun daha parkuru var mülakatı var yani biraz sıkıntı ben yazılım mühendisliğine yöneldim seneye sayısaldan hazırlanıp giricem artık

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Vatanını seviyosan, canı pahasına kan döküceksen, Askerliğe devam et, ama bu kararları verirkende arkanda bıraktığın insanlarıda düşün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...