Askerlikle veya Devre Kaybıyla İlgili Bilgisi Olanlar Gelsin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
BAŞLAMADAN ÖNCE SPAM MESAJ ATMAYINIZ!

Arkadaşlar selamın aleyküm. 2001 doğumluyum. 2 yıllık üniversitemi bitirdim, askerliği aradan çıkarayım dedim. Yoklama başvurusu yaptım ve celp ve sevk dönemi tercih sıralaması yaptım. Aşağıya resmini de bırakacağım. Sizlere sorum şu;

WhatsApp Image 2021-10-11 at 17.13.32.jpeg

Ben Şubat 2022'yi beklemeden Devre Kaybıyla girmek istiyorum. Fakat bu konular hakkında en ufak bir fikrim yok. Rica etsem bilenler yardımcı olabilir mi? 4 AY beklemek istemem.

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
maalesef beklemek zorundasın askerlik şubesine başvuru yapsan dilekçe yazsan bile ilgilenmiyorlar.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
devrenı beklemek zorundasın kral mecbur

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka yapabileceğin hiç bir şey yok devrenin gelmesini beklemen lazım

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Peki askerlik şubesine devre kaybı olarak gitmek istiyorum, desem ?
atıyorum subay ayında 21 / 2 gıdecek dıyelım sen basvuru yaptıgında hangı devre askerlerı alıyorlarsa o devre askerlerle muuayeneye gırersın. bu bazen sans meselesıne donuyor . atıyorum 1 ay sonra asker alacaklar bazen senı ona dahıl edıoyolar bazen de bı sonrakı celp ı bekle dıolar o ankı askerın nufus sayısına baglı olarak degısıyor krdesım

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
atıyorum subay ayında 21 / 2 gıdecek dıyelım sen basvuru yaptıgında hangı devre askerlerı alıyorlarsa o devre askerlerle muuayeneye gırersın. bu bazen sans meselesıne donuyor . atıyorum 1 ay sonra asker alacaklar bazen senı ona dahıl edıoyolar bazen de bı sonrakı celp ı bekle dıolar o ankı askerın nufus sayısına baglı olarak degısıyor krdesım
anladım kardeşim, teşekkür ederim. Peki bu başvuruyu e devletten mi yoksa askerlik şubesine mi gidip yapıyorum?

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
anladım kardeşim, teşekkür ederim. Peki bu başvuruyu e devletten mi yoksa askerlik şubesine mi gidip yapıyorum?
en ıyısı ve saglamı şubeden yapmak . bazen e devletten yaptım zannedıyorsun ama onaylanması zaman alıyor evrakların. zamanın daha da gecıkmesını onlemek amacıyla 1. şahısla askerıyeden yapmak senın faydana olacaktır. benzer bı sorunla askerıyede karşılştım ben . en iyisi orda halletmek . aksi bi durum olursa en azından siz yaptınız bunu bu şekilde diyebilmen için. diger türlü senın hatan dıyıp savıyorlar başlarından. bu arada aşılarını olman lazım gecıktırmeden yoksa aşı ol dıyıp aynı devre ile yollamazlar

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
en ıyısı ve saglamı şubeden yapmak . bazen e devletten yaptım zannedıyorsun ama onaylanması zaman alıyor evrakların. zamanın daha da gecıkmesını onlemek amacıyla 1. şahısla askerıyeden yapmak senın faydana olacaktır. benzer bı sorunla askerıyede karşılştım ben . en iyisi orda halletmek . aksi bi durum olursa en azından siz yaptınız bunu bu şekilde diyebilmen için. diger türlü senın hatan dıyıp savıyorlar başlarından. bu arada aşılarını olman lazım gecıktırmeden yoksa aşı ol dıyıp aynı devre ile yollamazlar
aşılarım tam kardeşim :d Sağolasın Herşey İçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...