Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Çok sağol kardeşimmaalesef beklemek zorundasın askerlik şubesine başvuru yapsan dilekçe yazsan bile ilgilenmiyorlar.
Peki askerlik şubesine devre kaybı olarak gitmek istiyorum, desem ?devrenı beklemek zorundasın kral mecbur
atıyorum subay ayında 21 / 2 gıdecek dıyelım sen basvuru yaptıgında hangı devre askerlerı alıyorlarsa o devre askerlerle muuayeneye gırersın. bu bazen sans meselesıne donuyor . atıyorum 1 ay sonra asker alacaklar bazen senı ona dahıl edıoyolar bazen de bı sonrakı celp ı bekle dıolar o ankı askerın nufus sayısına baglı olarak degısıyor krdesımPeki askerlik şubesine devre kaybı olarak gitmek istiyorum, desem ?
anladım kardeşim, teşekkür ederim. Peki bu başvuruyu e devletten mi yoksa askerlik şubesine mi gidip yapıyorum?atıyorum subay ayında 21 / 2 gıdecek dıyelım sen basvuru yaptıgında hangı devre askerlerı alıyorlarsa o devre askerlerle muuayeneye gırersın. bu bazen sans meselesıne donuyor . atıyorum 1 ay sonra asker alacaklar bazen senı ona dahıl edıoyolar bazen de bı sonrakı celp ı bekle dıolar o ankı askerın nufus sayısına baglı olarak degısıyor krdesım
en ıyısı ve saglamı şubeden yapmak . bazen e devletten yaptım zannedıyorsun ama onaylanması zaman alıyor evrakların. zamanın daha da gecıkmesını onlemek amacıyla 1. şahısla askerıyeden yapmak senın faydana olacaktır. benzer bı sorunla askerıyede karşılştım ben . en iyisi orda halletmek . aksi bi durum olursa en azından siz yaptınız bunu bu şekilde diyebilmen için. diger türlü senın hatan dıyıp savıyorlar başlarından. bu arada aşılarını olman lazım gecıktırmeden yoksa aşı ol dıyıp aynı devre ile yollamazlaranladım kardeşim, teşekkür ederim. Peki bu başvuruyu e devletten mi yoksa askerlik şubesine mi gidip yapıyorum?
aşılarım tam kardeşim :d Sağolasın Herşey İçinen ıyısı ve saglamı şubeden yapmak . bazen e devletten yaptım zannedıyorsun ama onaylanması zaman alıyor evrakların. zamanın daha da gecıkmesını onlemek amacıyla 1. şahısla askerıyeden yapmak senın faydana olacaktır. benzer bı sorunla askerıyede karşılştım ben . en iyisi orda halletmek . aksi bi durum olursa en azından siz yaptınız bunu bu şekilde diyebilmen için. diger türlü senın hatan dıyıp savıyorlar başlarından. bu arada aşılarını olman lazım gecıktırmeden yoksa aşı ol dıyıp aynı devre ile yollamazlar
est. yardımcı olduysak ne mutluaşılarım tam kardeşim :d Sağolasın Herşey İçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?