Merhaba benim aradığım hareketli olan rica etsem ondan atabilirmisiniz
Anlamadım sen eğimini falan kendinmi ayarlamak istiyorsun yoksa duvara dümdüzmü takıcaksınMerhaba benim aradığım hareketli olan rica etsem ondan atabilirmisiniz
Hareketli istiyorsan buyurMerhaba benim aradığım hareketli olan rica etsem ondan atabilirmisiniz
yani şöyle,hareket eden birşey istiyorum ve hangi deliklere takıcam üstteki 2 deliğiemi alttaki 4 e miAnlamadım sen eğimini falan kendinmi ayarlamak istiyorsun yoksa duvara dümdüzmü takıcaksın
Kanka bunu üstte attıgım fotografdan hangi deliklere monte edicemBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapaparat için sana alttaki resimden şu şekilde bir şey önerebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 65141
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapişini görür
dostum teknik olarak anlatmak gerekirse badem delik bu şekilde oluyor anladıysanBadem delik ne oluyor sadece 2 sinimi takmam lazım
Post automatically merged:
Dostum tv için bunlar 42 inç büyüklüğü monitörün arkasından bile çıkabilir nasıl attın bunu
Çok teşekkür ederim ilgin için iyi forumlardostum teknik olarak anlatmak gerekirse badem delik bu şekilde oluyor anladıysan
yani gördüğün düz deliği bu şekilde büyütüyorsun bunu ne için yapıyoruz dersen de içinde somun ve civatayı istediğimiz şekilde ayarlamak için deliği bu şekilde yapabilirsin dostum
iyi forumlar...
kafana takılan başka teknik sorun olursa sora bilirsin dostumÇok teşekkür ederim ilgin için iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?