Çift monitör için askı aparatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Herkese selam dostlarım umarım iyisinizdir, yardıma ihtiyacım var. Ana monitörüm 31.5 inç ortalama 7-8kg, ikincil monitörüm 25 inç o da ortalama 4kg falan konuya geleyim bana askı aparatı lazım ikisi içinde, ayrı ayrı da olur birleşikde fakat bu askı aparatı/aparatları için ayırabileceğim maksimum bütçem 1000TL sizden ricam öneride bulunabilir misiniz? Mümkünse fonksiyonel olsun sağ sol veya yukarı aşağıya hareket edebilsin şimdiden çok teşekkür ederim yardımınız için. Ha bir de duvara monte olmasın teşekkürler. (ufak bir not yukarıdaki kriterleri karşılamıyor diye atmamak gibi bir zorunluluğunuz yok tabii ki de, lütfen bu iki monitörü taşısın/taşısınlar yeter ha bir de duvar montajı olmamalı)

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Özel ıstıosan dokumcuden yaptırabılırsın zaten vatan olsun mediamarkt olsun hepsi var

Fired from Heaven✔
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
AOC AS110D0 Kobra Monitör Askı Aparatı
dostum işini görür belki bu göz at

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dediği gibi her yerde var
önerin için teşekkür ederim, değerlendirmeye çalışacağım
Post automatically merged:

AOC AS110D0 Kobra Monitör Askı Aparatı
dostum işini görür belki bu göz at
Bu modeli görmüştüm fakat maksimum boyut 27 inç diyor yine de teşekkür ederim aklımda bulunsun belki 31.5 destekler

itopya da indirim var ordan bak
Önerin için teşekkür ederim, oradan bakayım birde

Teknoloji mağzalarında bulunur mu
teknoloji mağzalarında evet var ama aklımda belirli bir model yok birde monitörüm büyük olunca seçmekte zorlandım o yüzden danıştım.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
n11 üzerinden veya itopya üzerinden alabilirsin çoğu sağlam aparatlar
Yorumun için teşekkür ederim knk, evet o mağzalara baktım zaten alırken muhtemelen oralardan alacağım fakat oradaki çoğu aparat maksimum 27 inç destekliyor benim 31.5 inç destekleyen bir modele ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...