- Konuyu başlatan
-
Ultra Üye
tek seninmi kanka benidem var kasayı yakmıştımAssassin's Creed 3 çok anımız var
evet hocam biraz komik kaldı ama kücüklük işdeyazılan oyunlar arasında komik kalabilir fakat çocukken sürekli habbo oynardım asla unutmam
forza 5 valo lol cs owerwatch 2 robloxBenim:cs,mc,LoL,valo,forza
hocam valodan başka eski oyun yokmuvalorant
Hocam zamanında bende çok oynadım farm yatiyordum 6-7 saatmetin 2 özellikle hile cıkana kadar
GTA Türk diyince duygulanıyorumGta sanandreas + vice city
Hocam tek senin içinden geçmediHayatımın içinden geçen Knight Online
Geceleri uyumadan slottaki abilerden pt dilenmek sabaha kadar... unutamıyorum o günleri ya o zaman ki halime üzülüyoırum şuıan ama çok mutluydum o zamanlarGTA Türk diyince duygulanıyorum
Hocam tek senin içinden geçmedi
Hocam dinlenerek gelişmekde ayrı bir zevki vardıGeceleri uyumadan slottaki abilerden pt dilenmek sabaha kadar... unutamıyorum o günleri ya o zaman ki halime üzülüyoırum şuıan ama çok mutluydum o zamanlar
Aynen öyle 45 level priestim ile bdw girmiştim. herkes sadece level'e odaklanıyordu ama ben bütün görevleri yapıyordum görev itemleriyle o kadar güçlü olmusum ki karşıya göre 1 pt toplanıp kesememişti beni o gün Knight'in zirvesine ulaştım kendim için tabii cz de pk ya çıkacak kadar paramız yok anca böyle mutlu oluyordum bendeHocam dinlenerek gelişmekde ayrı bir zevki vardı
Kanka görevlerlede güzel itemlee geliyordu oyunun çok ekmeğini yedim valla şimdi Metin2 geçtim metin farmina yatiyom kazanç var bayaAynen öyle 45 level priestim ile bdw girmiştim. herkes sadece level'e odaklanıyordu ama ben bütün görevleri yapıyordum görev itemleriyle o kadar güçlü olmusum ki karşıya göre 1 pt toplanıp kesememişti beni o gün Knight'in zirvesine ulaştım kendim için tabii cz de pk ya çıkacak kadar paramız yok anca böyle mutlu oluyordum bende
minecraftBenim:cs,mc,LoL,valo,forza
Metin2 yi en son oynadığımda edile mi ne biri vardı onunla aynı sunucudaydım hayal meyal hatırlıyorum metin2 yi Knight gibi pvpsi olmadığından sarmamıştı beni 45 50 lvl civarı salmıştım metin2 yi çünkü yani level kas item kas ee devamı yok boş gelmişti banaKanka görevlerlede güzel itemlee geliyordu oyunun çok ekmeğini yedim valla şimdi Metin2 geçtim metin farmina yatiyom kazanç var baya
Hocam biraz sohbete döndü fakat metin 2 baya para var heleki farm sunucularinda 200tl.atip başta sonra hayvan gibi kasıp hesabı satıyorum baya para var tavsiye ederim iyi forumlarMetin2 yi en son oynadığımda edile mi ne biri vardı onunla aynı sunucudaydım hayal meyal hatırlıyorum metin2 yi Knight gibi pvpsi olmadığından sarmamıştı beni 45 50 lvl civarı salmıştım metin2 yi çünkü yani level kas item kas ee devamı yok boş gelmişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?