Asla unutmam dediğiniz oyun nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
LOL
Post automatically merged:

LOL

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hayatımın içinden geçen Knight Online

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam dinlenerek gelişmekde ayrı bir zevki vardı
Aynen öyle 45 level priestim ile bdw girmiştim. herkes sadece level'e odaklanıyordu ama ben bütün görevleri yapıyordum görev itemleriyle o kadar güçlü olmusum ki karşıya göre 1 pt toplanıp kesememişti beni o gün Knight'in zirvesine ulaştım kendim için tabii cz de pk ya çıkacak kadar paramız yok anca böyle mutlu oluyordum bende

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Aynen öyle 45 level priestim ile bdw girmiştim. herkes sadece level'e odaklanıyordu ama ben bütün görevleri yapıyordum görev itemleriyle o kadar güçlü olmusum ki karşıya göre 1 pt toplanıp kesememişti beni o gün Knight'in zirvesine ulaştım kendim için tabii cz de pk ya çıkacak kadar paramız yok anca böyle mutlu oluyordum bende
Kanka görevlerlede güzel itemlee geliyordu oyunun çok ekmeğini yedim valla şimdi Metin2 geçtim metin farmina yatiyom kazanç var baya

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kanka görevlerlede güzel itemlee geliyordu oyunun çok ekmeğini yedim valla şimdi Metin2 geçtim metin farmina yatiyom kazanç var baya
Metin2 yi en son oynadığımda edile mi ne biri vardı onunla aynı sunucudaydım hayal meyal hatırlıyorum metin2 yi Knight gibi pvpsi olmadığından sarmamıştı beni 45 50 lvl civarı salmıştım metin2 yi çünkü yani level kas item kas ee devamı yok boş gelmişti bana

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Metin2 yi en son oynadığımda edile mi ne biri vardı onunla aynı sunucudaydım hayal meyal hatırlıyorum metin2 yi Knight gibi pvpsi olmadığından sarmamıştı beni 45 50 lvl civarı salmıştım metin2 yi çünkü yani level kas item kas ee devamı yok boş gelmişti bana
Hocam biraz sohbete döndü fakat metin 2 baya para var heleki farm sunucularinda 200tl.atip başta sonra hayvan gibi kasıp hesabı satıyorum baya para var tavsiye ederim iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
fable the lost chapters ve freedom fighters...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...