Onaylı Üye
cs 1.6, half life , san andreas unutamam ben bunları.
dualarım kabul olmuş herhalde oyun steame düşmüşhocam ilk defa duydum oyunun adını
bakıcam uygun fiyatlıysa alırımdualarım kabul olmuş herhalde oyun steame düşmüş![]()
ümrü baya kısaymışkanka mobilde rainbowin birebir aynısı çıkmıştı arena gibi bi ismi vardı sanırım ubisoft haklarını satın almak yerine dava açtı oyun harikaydı fakat ömrü sadece 3.5ay oldu hayatımda çok fazla mobile pc fps oyunu oynadım mobile de bu optimizasyon ve bu denni keyif veren özenli bir oyun görmemiştim hala üzülüyorum![]()
hocam ilk defa duydum oyunu ama araştırdım güzelfirst blood er meydanı :')
hocam bende metin2 cok oynadım cok yatırdım cok kazandımwolftü-cs-metin 2-san andreas asla unutamam...
Knk the walking dead be valla mukemmel oyundu 4 sezonuda defalarca oynadimBenim:cs,mc,LoL,valo,forza
Aga buda var zumayi kucukken deli gibi oynardm hatta arkadaslarla yaris yapardk en cok kim kazancak die flnZuma. Kesinlikle unutmam![]()
çok güzel oyun hocam amaKnk the walking dead be valla mukemmel oyundu 4 sezonuda defalarca oynadim
Post automatically merged:
Aga buda var zumayi kucukken deli gibi oynardm hatta arkadaslarla yaris yapardk en cok kim kazancak die fln
hocam cidden cok efsana oyun yaKnk the walking dead be valla mukemmel oyundu 4 sezonuda defalarca oynadim
Post automatically merged:
Aga buda var zumayi kucukken deli gibi oynardm hatta arkadaslarla yaris yapardk en cok kim kazancak die fln
hocam daha eski oyun olabilir bence cs1.6 gibiKesinlikle LoL