- Konuyu başlatan
Ultra Üye
Türk modu
Bu fable 1 kere oynadimtama saçma gelmiştifable the lost chapters ve freedom fighters...
Türk modu
Bu fable 1 kere oynadimtama saçma gelmiştifable the lost chapters ve freedom fighters...
Mt2 nin koca bir neslin hayatında büyük bir etkisi olduiyi geceler dostum, güzel konu
2009-2011 arası metin2 hayatımda hem koca bir boşluk hem de en güzel diyebileceğim zamanlar. sadece metin 2 değil tabi eskiler güzeldi.
Cs 1.6 ve Half-life ta internet cafe dönemlerimin unutulmazları. Eskilerin özleminden ziyade başyapıt denilebilecek unutamadığım oyunlarda şunlar;
Skyrim (modlu ve modsuz her türlü)
Warband (bannerlorda da 200 saat gömmüşüzde warbandın tadı yok.)
Witcher serisi Geralt CcC
God Of War Serisi (Eski kratosta atreuslu babacan kratosta favorimdir.)
Hocam Twitterda paylasiyorlardı yerlerini basiyorduk bizde Gayet iyi zamanlardıMt2 nin koca bir neslin hayatında büyük bir etkisi oldu
League of legends (keşke hiç başlamasaydım)Benim:cs,mc,LoL,valo,forza
Bu oyuna başlayıp bırakana Cidden helal olsun derim kanka bırakmak çok zorLeague of legends (keşke hiç başlamasaydım)
Hocam oyun zevki kişiden kişiye göre değişir fakat o zamanki kafamla beğenmedim belki şuan oynasam sıkmazoynaması zordu ondandır. öğrensen dünyanın hala en keyifli oyunlarından
gta san andreas çok anımız var ilk kuzenimin bilgisiyarında oynamıştıkAssassin's Creed 3 çok anımız var![]()
Ahbe hocam kendi PC geçince direk indirdiği den eminimgta san andreas çok anımız var ilk kuzenimin bilgisiyarında oynamıştık![]()
Yarın bir kez daha indirip denicem sağol önerin icinkesinlikle denemelisin
hocam bende kücükken cok oynadım gayet iyi oyundupoint blank
hoca metin2nin bence cok ekmeğini yedim gayet iyi oyundu ama eskidiGodofwar zulu wolftü pubg lite Cs mc valo lol metin 2
knk metin2 den aynen bende çok ekmek yedim zamanında iyi kazandırıyodu ama eskidi dediğin gibi ama keşke o zamanlara döne bilsem tek derdim internet kafede wolftü ve metin2 oynamaktıhoca metin2nin bence cok ekmeğini yedim gayet iyi oyundu ama eskidi