Üye
Hileli Cok Güzel Olacak Eyw
Sorun hala devam ediyor..yanıltmak istemem hiç benden öyle bir şey istemedi ama bir yerde okumuştum oyunlarda iyileştirme yapan bir sistemmiş araştırıp bak derim
allah allah , biraz baktım da youtube'ye bir video buldum yararlı olabilir bluestack de kasma ve donmaya son diye bir başlıklı video var incelemeni tavsiye ederim şifresiztv adlı kişi yayınlamışSorun hala devam ediyor..
Bu arada bilmem denedin mi fakat chrome yi de kapatmanı öneriyorum yoğun derecede ram harcaması yapıyor elbet hızlandırırSorun hala devam ediyor..
Hemen bakıyorum teşekkürler tekrardan.allah allah , biraz baktım da youtube'ye bir video buldum yararlı olabilir bluestack de kasma ve donmaya son diye bir başlıklı video var incelemeni tavsiye ederim şifresiztv adlı kişi yayınlamış
Bilemiyorum belki de emulatör benim bilgisayarım için iyi olmayabilir. Farklı emulatör deneyeceğim.allah allah , biraz baktım da youtube'ye bir video buldum yararlı olabilir bluestack de kasma ve donmaya son diye bir başlıklı video var incelemeni tavsiye ederim şifresiztv adlı kişi yayınlamış
Bu arada bilmem denedin mi fakat chrome yi de kapatmanı öneriyorum yoğun derecede ram harcaması yapıyor elbet hızlandırır
Hocam gelişme var mı çözüm bulabildin mi bu meret asphalt8 oyununun kasma durumunaBilemiyorum sistemim oldukça iyi fakat oyunun kasması hoş değil. Şimdi dediğin ayarlara çekip yeniden başlatıcam. Sonucu yazarım teşekkürler.
Hocam gelişme var mı çözüm bulabildin mi bu meret asphalt8 oyununun kasma durumuna