bana yardımcı olurmusn dc versemubisoft ayarlarında bulut save olucak öncelikle onu kapat yoksa attığın save işlemez diye biliyorum öyle bir dene bakalım
dostum discord kullanmıyorum ama bulut save nasıl kapatılır ubisoftt yazarsan youtube da yardımcı videolar varbana yardımcı olurmusn dc versem
onu kapattım ama yenı save dosylarını nasıl yapıcam internette olanlar korsan save dosyalrı ondan mı olmuyo yoksa ben mı yapamıyorumdostum discord kullanmıyorum ama bulut save nasıl kapatılır ubisoftt yazarsan youtube da yardımcı videolar var
dostum arkadaşın dediği gibi bulutu kapatıp C:\Users\ [bilgisayardaki adın] \Documents\CPY_SAVES\CPY\UPLAY buraya atman lazım başka yolu yok
benımkı orijinal oyun böyle bir dosya yolu yok bendedostum arkadaşın dediği gibi bulutu kapatıp C:\Users\ [bilgisayardaki adın] \Documents\CPY_SAVES\CPY\UPLAY buraya atman lazım başka yolu yok
Post automatically merged:
dostum orj için zaten bubenımkı orijinal oyun böyle bir dosya yolu yok bende
5 saattir bununla ugrasıyorum attıgın videoyu izldeim denedim ama hala yapamıyorum rica etsem discord uzerınden yayın acsam bana tarif edermisin yoruldum artıkdostum orj için zaten bu
Post automatically merged:
steam dosyalarından bakmayı deneyebilirsin
ubisoft connect den oynuyorumubisoft gamelauncherdamı oynuyosun brom sen
ubisoft connect den oynuyorum
oyun savegame adını süreklı kendı değiştiriyorşunu bi dene kanka başka bilmiyorum
dostum biliyorum ingilizce yerine türkçe çeviri kullanıp yazman güzel birşey ellerine sağlık ama bazı kelimelerin anlaşılmıyor iyi forumlarUbisoft'un bulut depolamasını kapatın ve kaydedilen oyunla birlikte falya klasöründen silin.
ubisoft kendi uygulamsından oynuyorumubisoft gamelauncherdamı oynuyosun brom sen