assasins creed origins dosya yolu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ac origin normal sürüm ubisoft dan nasıl % 100 save yapabılırım internette buldularım dosya yolu bulmamı istiyor ama öyle dosya yolu yok orijinal oyunu nasıl % 100 yapabılırm
SADECE BİLEN KİŞİLER YAZSIN

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ubisoft ayarlarında bulut save olucak öncelikle onu kapat yoksa attığın save işlemez diye biliyorum öyle bir dene bakalım

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum discord kullanmıyorum ama bulut save nasıl kapatılır ubisoftt yazarsan youtube da yardımcı videolar var
onu kapattım ama yenı save dosylarını nasıl yapıcam internette olanlar korsan save dosyalrı ondan mı olmuyo yoksa ben mı yapamıyorum

zyzz legacy
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
dostum arkadaşın dediği gibi bulutu kapatıp C:\Users\ [bilgisayardaki adın] \Documents\CPY_SAVES\CPY\UPLAY buraya atman lazım başka yolu yok
Post automatically merged:

dostum arkadaşın dediği gibi bulutu kapatıp C:\Users\ [bilgisayardaki adın] \Documents\CPY_SAVES\CPY\UPLAY buraya atman lazım başka yolu yok

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

benımkı orijinal oyun böyle bir dosya yolu yok bende

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum orj için zaten bu

steam dosyalarından bakmayı deneyebilirsin
5 saattir bununla ugrasıyorum attıgın videoyu izldeim denedim ama hala yapamıyorum rica etsem discord uzerınden yayın acsam bana tarif edermisin yoruldum artık

Donator
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ubisoft'un bulut depolamasını kapatın ve kaydedilen oyunla birlikte falya klasöründen silin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
C:\Users\ [bilgisayardaki adın] \Documents\CPY_SAVES\CPY\UPLAY buraya atman lazım

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Öncelikle ubisoft cloud storage kapatın, ardından kaydedilen oyunu falya klasöründen silin.

Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ubisoft cloud storage kapat sonra kaydedilen oyunn klasöründen sil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...