18 Şub 2022 #1 mWiseTR M Onaylı Üye Katılım 16 Mar 2020 Mesajlar 55 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 28 6 HİZMET YILI Biraz Araştırdım Alt Yazı Desteği Yok Biliyorum Ama Bir Eklenti vb. Tarzı Bir Şeyler Alt Yazı Eklemenin Yolu Var Mı ?
Biraz Araştırdım Alt Yazı Desteği Yok Biliyorum Ama Bir Eklenti vb. Tarzı Bir Şeyler Alt Yazı Eklemenin Yolu Var Mı ?
Çözüm GrkNN 19 Şub 2022 Kanka internette baya var türkçe yama altyazı vs rahatlıkla yapabilirsin merak etme
18 Şub 2022 #2 GamerLife15 G Warrior Süper Üye Katılım 19 Tem 2020 Mesajlar 653 Çözümler 4 Tepki puanı 56 Ödüller 4 5 HİZMET YILI mWiseTR' Alıntı: Biraz Araştırdım Alt Yazı Desteği Yok Biliyorum Ama Bir Eklenti vb. Tarzı Bir Şeyler Alt Yazı Eklemenin Yolu Var Mı ? Genişletmek için tıklayın ... link vermek yasak ama google da var bir sürü Oyla 0 Olumsuz oyla
mWiseTR' Alıntı: Biraz Araştırdım Alt Yazı Desteği Yok Biliyorum Ama Bir Eklenti vb. Tarzı Bir Şeyler Alt Yazı Eklemenin Yolu Var Mı ? Genişletmek için tıklayın ... link vermek yasak ama google da var bir sürü
19 Şub 2022 #3 GrkNN Süper Üye Katılım 1 Haz 2018 Mesajlar 727 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 26 8 HİZMET YILI Kanka internette baya var türkçe yama altyazı vs rahatlıkla yapabilirsin merak etme Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm