İnceleme Assassin's Creed Valhalla İncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
ACV_KeyArt11__960x540.png

Assassin's Creed Valhalla, Vikinglerin İngiltere'ye yapmış olduğu akınları anlatan bir aksiyon-macera oyunudur. Oyuncular, Eivor adlı bir Viking karakterini yönlendirerek, İngiltere'yi keşfedebilir, görevleri tamamlayabilir ve düşmanları ile mücadele edebilirler.

Oyunun açık dünya yapısı, oyunculara keşfetmek için büyük bir alan sunar. Her bölge, kendine özgü bir atmosfere, tarihi yapıya ve zorlu düşmanlara sahiptir. İngiltere'nin farklı bölgelerini keşfetmek, oyunculara Viking yaşam tarzını deneyimleme fırsatı sunar. Ayrıca, oyunun tarihi referansları, oyuncuların o dönemin yaşam tarzını, kültürünü ve tarihsel olaylarını keşfetmesini sağlar.

Oyuncular, Eivor karakterinin hem erkek hem de kadın versiyonu ile oynama seçeneğine sahiptirler. Eivor, geliştirilebilir silahları ve becerileri olan güçlü bir karakterdir. Oyun, oyuncuların oynanışa yön vermesi için çok sayıda seçenek sunar. Eivor'un verdiği kararlar, hikayenin sonunu etkiler ve farklı sonuçlara yol açabilir.

Oyunun grafikleri, detaylı çevre tasarımları, karakter modelleri ve özel efektleri ile oldukça etkileyicidir. Oyunun atmosferik müzikleri, oyuncuları oyun dünyasının içine çeker ve Viking yaşam tarzını hissetmelerini sağlar.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu serinin en sevdiğim oyunu assassin's creed odyssey kendini bana çok çekmişti ama bu da çok güzel bir oyun incelemede güzel olmuş pudding eline koluna emeğine sağlık.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Abi ben bu oyunu oynamaya başladığımda da oynarken de hiç kendimi süikastçi olarak göremedim ya hep böyle bi aralarına dalayım havasındaydım öyle de yaptım xD eğlenceli oyundu kendii açımdan

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Vikinglerin ingiltere'ye yaptığı akınları konu alması ve oyunculara açık bir dünya sunması oyunu keşfetmek için büyük bir motivasyon kaynağı olabilir ayrıca oyuncuların hem erkek hem de kadın bir karakteri yönetebilmesi ve verilen kararların oyunun sonunu etkilemesi oyunun tekrar tekrar oynanmasını sağlayabilir oyunun grafikleri ve müzikleri de oldukça başarılı ve atmosferik bir deneyim sunuyor ancak oyunun bazı noktalarda tekdüze olabildiğini ve oynanışta sıkıntılar yaşanabileceğini de belirtmek gerek overall olarak assassin's creed valhalla macera ve tarihi seviyorsanız denemeniz gereken bir oyun olabilir

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Suikast teması çok ön planda olmasada (bana göre) viking teması güzel işlenmiş bir oyun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
assassins sevdigim seri eski serileri ya çok özledim ogunleri

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
RPG olarak iyi fakat atmosferini yansıtma konusunda amacından sapmış bir oyun bana kalırsa. Yani oyuna artık assassins creed olarak bakmayıp bir RPG oyunu olarak bakarsanız başarılı bir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Assassin's Creed gibi bir oyunların devamın gelmesi çok güzel bir şey

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

Assassin's Creed Valhalla, Vikinglerin İngiltere'ye yapmış olduğu akınları anlatan bir aksiyon-macera oyunudur. Oyuncular, Eivor adlı bir Viking karakterini yönlendirerek, İngiltere'yi keşfedebilir, görevleri tamamlayabilir ve düşmanları ile mücadele edebilirler.

Oyunun açık dünya yapısı, oyunculara keşfetmek için büyük bir alan sunar. Her bölge, kendine özgü bir atmosfere, tarihi yapıya ve zorlu düşmanlara sahiptir. İngiltere'nin farklı bölgelerini keşfetmek, oyunculara Viking yaşam tarzını deneyimleme fırsatı sunar. Ayrıca, oyunun tarihi referansları, oyuncuların o dönemin yaşam tarzını, kültürünü ve tarihsel olaylarını keşfetmesini sağlar.

Oyuncular, Eivor karakterinin hem erkek hem de kadın versiyonu ile oynama seçeneğine sahiptirler. Eivor, geliştirilebilir silahları ve becerileri olan güçlü bir karakterdir. Oyun, oyuncuların oynanışa yön vermesi için çok sayıda seçenek sunar. Eivor'un verdiği kararlar, hikayenin sonunu etkiler ve farklı sonuçlara yol açabilir.

Oyunun grafikleri, detaylı çevre tasarımları, karakter modelleri ve özel efektleri ile oldukça etkileyicidir. Oyunun atmosferik müzikleri, oyuncuları oyun dünyasının içine çeker ve Viking yaşam tarzını hissetmelerini sağlar.

eğlenceli bir oyundu aslında keyif verebiliyo bazı yeerlerinde

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Eivor karakterinin hem erkek hem de kadın versiyonu ile oynama seçeneği gerçekten harika bir özellik. Karakter gelişimindeki detaylara ve hikayenin sonunu etkileyen kararlara verilen önemi takdir ediyorum.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI

Herkesin kesinlikle ölmeden oynaması gereken bir oyun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bir viking hayranı olarak bu oyunu oynadım fakat beklediğim etkiyi alamadım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Viking temasınin en iyi olduğu assasin creed serisi olabilir bence

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
game này cũng có hack sao, thật không thể tin nổi, tôi năm nay 20 tuổi đầu rồi mới gặp trường hợp này

aop

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Gayet güzel öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...