Astory Hack v1.0 Gelecek Resimleri

Hile Güzel Mi ? Beğendiniz mi ?

• Evet Güzel Beğendim Sabırsızlıkla Bekliyorum

Oy: 3 60.0%
  • Hayır Kötü Beğenmedim

Oy: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Zaman : 11.11.2017
Kodlama Dili : Vb.net
Coder : TheAstory
Desinger : TheAstory & LibertusCoder

:resim:

a1nGpB.png

g9PWvb.png

o6dkp7.png

:yazı:

Evet Arkadaşlar Demiştim Döneceğim İşte Bu Yaptım O Kadar Aranın Ardından Resimleri Bakalım 1 Hafta Sonra Görün Şuan Ki Resimler Temel Adımlarım .

11.11.2017 De Çıkacaktır Bilginize...

Bu Arada Neden v1.0 Sürüm v3.0 Sürüme Noldu Diyecekler YENİDEN ADIM ADIM Yapcam Yarıda Bırakmıcam İçin Böyle Bİ Karar Aldım

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
güzel eline sağlık

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum Her şey Güzel. Nedense Sabahtan Beri Baktığım Hilelerde Sende Dahil Tasarımını Beğenmedim Çoğunu Beğenmedim Hatta Sadece Birininkini Beğendim. Biraz Tasarıma Önem Verin ki. Göz Alıcı Olsun İlgi Çeksin. !

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Dostum Her şey Güzel. Nedense Sabahtan Beri Baktığım Hilelerde Sende Dahil Tasarımını Beğenmedim Çoğunu Beğenmedim Hatta Sadece Birininkini Beğendim. Biraz Tasarıma Önem Verin ki. Göz Alıcı Olsun İlgi Çeksin. !
Aslında Biliyorum Tasarım Aslında Farklı Ama Biliyomusun Bilmiyorum En İyi Olarak Bunu Hoş Gördüm Tabi Dışardan Senin Bakış Açın Benim İçin Önemli Bu Hileyi Bu Temada Çıkarcam Ama İstek Gelirse Sonraki Sürüm Değiştirebilirim

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aslında Biliyorum Tasarım Aslında Farklı Ama Biliyomusun Bilmiyorum En İyi Olarak Bunu Hoş Gördüm Tabi Dışardan Senin Bakış Açın Benim İçin Önemli Bu Hileyi Bu Temada Çıkarcam Ama İstek Gelirse Sonraki Sürüm Değiştirebilirim
Yeni Bir Tema Güzel Olabilir. Koyu Olabilir Yada 2 Farklı Renkle Bir şeyler Yapabilirsin. Aslında Bir Çok Şey Yapabilirsin De Aklıma Gelmiyor. Arada Bir Övmüş Gibi Olmuyayım Bu Aralar Kendisi İlgimi Çekiyor
@Erhan Hack Var Hem Güzel Hileler Hemde Tasarımını Beğeniyorum Bakabilirsin. :)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Yeni Bir Tema Güzel Olabilir. Koyu Olabilir Yada 2 Farklı Renkle Bir şeyler Yapabilirsin. Aslında Bir Çok Şey Yapabilirsin De Aklıma Gelmiyor. Arada Bir Övmüş Gibi Olmuyayım Bu Aralar Kendisi İlgimi Çekiyor
@Erhan Hack Var Hem Güzel Hileler Hemde Tasarımını Beğeniyorum Bakabilirsin. :)
Tasarımı Çok Basit Geliyo Bana Malesef Başkasını Önersen :) Daha İyi Sevmedim Şahsen :) :D :(

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Tasarımı Çok Basit Geliyo Bana Malesef Başkasını Önersen :) Daha İyi Sevmedim Şahsen :) :D :(
Benim Bir Arkadaşım Var Aslında Oda Hile Yapıyordu 1 Hafta Oldu heral de Bıraktı Ama Yine Düşünüyor Yapmayı. Şuanda Hileleri Yok olsaydı Gösterirdim Sana Tasarımlarını Güzel Hileler Yapıyordu Kendisi. Özele Gelirsen Tanıştırmaya Çalışırım Pek Aktif Kalmıyor.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Benim Bir Arkadaşım Var Aslında Oda Hile Yapıyordu 1 Hafta Oldu heral de Bıraktı Ama Yine Düşünüyor Yapmayı. Şuanda Hileleri Yok olsaydı Gösterirdim Sana Tasarımlarını Güzel Hileler Yapıyordu Kendisi. Özele Gelirsen Tanıştırmaya Çalışırım Pek Aktif Kalmıyor.
Teşekkürler Gerek Yok Ama Tabi Düşüncen İçin Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...