Benim 2 tane arkadaşımda var gayet memnunlar tavsiye ediyorlar
ASUS 24,5 " VG258QR 0,5Ms 165Hz Full HD Gaming MonitörKarşınızda 165Hz yüksek tazeleme hızı ve 0.5ms düşük tepkime süresine sahip Asus VG258QR Full HD Oyuncu Monitörü.
Monitörümüz 24,5 inç olup 165 hz ful hd kalite monitördür. Tepkime süresi 0.5ms mükemmel derecede renk doygunluğu köşe çerçevelerinin ince ve gözü yormayan kalınlıkta.
Ürün fiyat performans olarakta adlandırılıyor. Panelinin TN olmasından dolayı oyunlarda diğer panellere göre daha güzel ve gerçekçi görüntü alabilirsiniz.
Ayrıca kalibrasyon için menüsünde birçok seçenek mevcut ve bunlar gayet kullanışlı ayarlar.
Düşük ile orta bütçeli insanlar için alınması gereken mönitörlerden biri.
İade hakkınız bulunuyor diye biliyorum değerli insan. Tabi siz nasıl isterseniz.Keşke bunu 2 gün önce paylaşsaydınız. Gidip 8.8k para verip Dell G3223D 32" 1MS 165hz monitör aldım.Bu 0.5 165hz daha iyi olurdu gibi geldi şuan
Tabii ki iade hakkım mevcut fakat sizin de görüşünüzü alırım diye düşünmüştüm eğer bu daha iyiyse iade edip bunu alabilirim.Monitör konusunda çok kararsız kalıyorum hep.İade hakkınız bulunuyor diye biliyorum değerli insan. Tabi siz nasıl isterseniz.
Şimdi değerli insan benim monitörüm farklı ama yorumlar ve bazı kanalları incelediğimde fiyat performans olarak bu v bu tarz monitörler öneriliyor. İnsanların alıp incelemesi ve bıraktıkları yorumlara da bakarsak monitörün gayet iyi olduğu açıkça belli karar sizin aslında.Tabii ki iade hakkım mevcut fakat sizin de görüşünüzü alırım diye düşünmüştüm eğer bu daha iyiyse iade edip bunu alabilirim.Monitör konusunda çok kararsız kalıyorum hep.
Teşekkür ederim.TR'de aldığım monitörün incelemesi yok denecek düzeyde.Yabancı inceleme yorumlarından yola çıkarak sipariş etmiştim.Sizin paylaştığınız monitörün kullanıcı yorumlarınıda inceleyip buna göre hareket edeyim.İyi forumlar.Şimdi değerli insan benim monitörüm farklı ama yorumlar ve bazı kanalları incelediğimde fiyat performans olarak bu v bu tarz monitörler öneriliyor. İnsanların alıp incelemesi ve bıraktıkları yorumlara da bakarsak monitörün gayet iyi olduğu açıkça belli karar sizin aslında.
Fiyatı vatan bilgisayarda 4.750 değerli insan. Tabii diğer farklı satış sitelerinde daha fazla da fiyatı belirlenmiş olabilir.Güzel bir monitör'e benziyor, tanıtım videosu 2 aylık 3499₺ fiyatı var şuan 5500₺ olmuş2k monitör var mıdır böyle orta bütçeli?
asus tuf gamıng 27inç 165hz çok iyi ben kulanıyorumFiyatı vatan bilgisayarda 4.750 değerli insan. Tabii diğer farklı satış sitelerinde daha fazla da fiyatı belirlenmiş olabilir.
iade süreniz geçmemişse iade edebilirsiniz.Keşke bunu 2 gün önce paylaşsaydınız. Gidip 8.8k para verip Dell G3223D 32" 1MS 165hz monitör aldım.Bu 0.5 165hz daha iyi olurdu gibi geldi şuan
Mevcuttur ama fiyatında farklılıklar olabilir araştırıp bakabilirsiniz.oval hali mevcut mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?