ASUS 24,5 " VG258QR 0,5Ms 165Hz Full HD Monitör İncelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
4750
all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI

asus-vg258qr-24-5-0-5ms-full-hd-freesync-pivot-oyuncu-u-z.jpg

:yazı:

ASUS 24,5 " VG258QR 0,5Ms 165Hz Full HD Gaming Monitör​

Karşınızda 165Hz yüksek tazeleme hızı ve 0.5ms düşük tepkime süresine sahip Asus VG258QR Full HD Oyuncu Monitörü.
Monitörümüz 24,5 inç olup 165 hz ful hd kalite monitördür. Tepkime süresi 0.5ms mükemmel derecede renk doygunluğu köşe çerçevelerinin ince ve gözü yormayan kalınlıkta.
Ürün fiyat performans olarakta adlandırılıyor. Panelinin TN olmasından dolayı oyunlarda diğer panellere göre daha güzel ve gerçekçi görüntü alabilirsiniz.
Ayrıca kalibrasyon için menüsünde birçok seçenek mevcut ve bunlar gayet kullanışlı ayarlar.
Düşük ile orta bütçeli insanlar için alınması gereken mönitörlerden biri.​

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:video:

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

ASUS 24,5 " VG258QR 0,5Ms 165Hz Full HD Gaming Monitör​

Karşınızda 165Hz yüksek tazeleme hızı ve 0.5ms düşük tepkime süresine sahip Asus VG258QR Full HD Oyuncu Monitörü.
Monitörümüz 24,5 inç olup 165 hz ful hd kalite monitördür. Tepkime süresi 0.5ms mükemmel derecede renk doygunluğu köşe çerçevelerinin ince ve gözü yormayan kalınlıkta.
Ürün fiyat performans olarakta adlandırılıyor. Panelinin TN olmasından dolayı oyunlarda diğer panellere göre daha güzel ve gerçekçi görüntü alabilirsiniz.
Ayrıca kalibrasyon için menüsünde birçok seçenek mevcut ve bunlar gayet kullanışlı ayarlar.
Düşük ile orta bütçeli insanlar için alınması gereken mönitörlerden biri.​

:video:

Benim 2 tane arkadaşımda var gayet memnunlar tavsiye ediyorlar

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Keşke bunu 2 gün önce paylaşsaydınız. Gidip 8.8k para verip Dell G3223D 32" 1MS 165hz monitör aldım. :kappajail: Bu 0.5 165hz daha iyi olurdu gibi geldi şuan :peepoCryv2:

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Keşke bunu 2 gün önce paylaşsaydınız. Gidip 8.8k para verip Dell G3223D 32" 1MS 165hz monitör aldım. :kappajail: Bu 0.5 165hz daha iyi olurdu gibi geldi şuan :peepoCryv2:
İade hakkınız bulunuyor diye biliyorum değerli insan. Tabi siz nasıl isterseniz.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İade hakkınız bulunuyor diye biliyorum değerli insan. Tabi siz nasıl isterseniz.
Tabii ki iade hakkım mevcut fakat sizin de görüşünüzü alırım diye düşünmüştüm eğer bu daha iyiyse iade edip bunu alabilirim.Monitör konusunda çok kararsız kalıyorum hep.

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tabii ki iade hakkım mevcut fakat sizin de görüşünüzü alırım diye düşünmüştüm eğer bu daha iyiyse iade edip bunu alabilirim.Monitör konusunda çok kararsız kalıyorum hep.
Şimdi değerli insan benim monitörüm farklı ama yorumlar ve bazı kanalları incelediğimde fiyat performans olarak bu v bu tarz monitörler öneriliyor. İnsanların alıp incelemesi ve bıraktıkları yorumlara da bakarsak monitörün gayet iyi olduğu açıkça belli karar sizin aslında.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Şimdi değerli insan benim monitörüm farklı ama yorumlar ve bazı kanalları incelediğimde fiyat performans olarak bu v bu tarz monitörler öneriliyor. İnsanların alıp incelemesi ve bıraktıkları yorumlara da bakarsak monitörün gayet iyi olduğu açıkça belli karar sizin aslında.
Teşekkür ederim.TR'de aldığım monitörün incelemesi yok denecek düzeyde.Yabancı inceleme yorumlarından yola çıkarak sipariş etmiştim.Sizin paylaştığınız monitörün kullanıcı yorumlarınıda inceleyip buna göre hareket edeyim.İyi forumlar.

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Güzel bir monitör'e benziyor, tanıtım videosu 2 aylık 3499₺ fiyatı var şuan 5500₺ olmuş :D 2k monitör var mıdır böyle orta bütçeli?

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Güzel bir monitör'e benziyor, tanıtım videosu 2 aylık 3499₺ fiyatı var şuan 5500₺ olmuş :D 2k monitör var mıdır böyle orta bütçeli?
Fiyatı vatan bilgisayarda 4.750 değerli insan. Tabii diğer farklı satış sitelerinde daha fazla da fiyatı belirlenmiş olabilir.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka aynısı arkadaşımda var çok güzel bir monitör

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ASUS monitörlerin hiçbirini tavsiye etmiyorum. VA paneller ve ghosting gibi sorunları mevcut.
ASUS monitör konusunda batırmış bence.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
asus rog olamayan monitörlerde panellerini viewsonic gibi firmalar üretiyor diye biliyorum. Fiyatı yüksek bence

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Curved olan modelini 2 senedir kullanıyorum, Gayet memnunum. Renkler canlı, tazeleme hızıda gayet tatminkar. Üstelik overclock a da müsait bir monitör. Asus kalitesini konuşturmuş gene düşünenlere tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...