-
Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
- Yasaklandı
Asus Maximus VI Formula da çalışıyor mu bilmiyorum. Boşa vakit kaybetmek istemiyorum açıkçası.Konuma bakabilirsin eğer yapamaz isen ücretli şekilde yardımcı olurum
https://memoryhackers.org/konular/asus-anakartlar-icin-spoofer.266483/page-2#post-5264517
Dediğim gibi konu veya vouch yok ise yazmanızın bir anlamı yok. "Forum dışı önceden çok ban kaldırmıştım" demeniz + bir etken değil maalesef benim için.anladığım kadarıyla güven sorunun var istersen yöneticilerin aracılığıyla banını kaldırabilirim forum dışı önceden çok ban kaldırmıştım
Maalesef onda raid desteği yok.Asus Maximus VI Formula da çalışıyor mu bilmiyorum. Boşa vakit kaybetmek istemiyorum açıkçası.
Post automatically merged:
Dediğim gibi konu veya vouch yok ise yazmanızın bir anlamı yok. "Forum dışı önceden çok ban kaldırmıştım" demeniz + bir etken değil maalesef benim için.
Raid desteği olmadığı için de ücretli spoof arıyorum hocamMaalesef onda raid desteği yok.