Piyasasını bilmiyorum fakat cogu internet cafe de bunlardan alıyo toplucahanı derler ya catır catır oyun kasarsın bununla bence guzel olmustenk yu asus
![]()
toplu sekılde aldıkllarında bıraz daha ucuza alıyorladır bırde adam duz anakart alsa bası cok agrıyacak tasbıkıde mnatıklıPiyasasını bilmiyorum fakat cogu internet cafe de bunlardan alıyo topluca
8 gb ramde bile banamısın demez
Kendim ekran kartıda ana kartta yaka yaka neyin ne olduğunu ögrendim 5 kere ekran kartı yakmıslıgım var gtx 1050 yi yakan bi adamımtoplu sekılde aldıkllarında bıraz daha ucuza alıyorladır bırde adam duz anakart alsa bası cok agrıyacak tasbıkıde mnatıklı
ıste onlara yenı yasa ıle bırlıkte kolaaylık ve ıdnırım getırdıler bıde cogu ztaen kdv sız alıyor oyunları dvd ıle falan alanları da tanıyorum lınsanlı oyunları bak sımı ınternet cafe ısıne gıresım geldı bı andaKendim ekran kartıda ana kartta yaka yaka neyin ne olduğunu ögrendim 5 kere ekran kartı yakmıslıgım var gtx 1050 yi yakan bi adamım
Bizim bi abi vardı internet cafeye asus anakart ve ekran kartlarindan alır topluca 100 pcye fuyat yarı yarıya düser bende yanında çalıştıydım bi aralar kendi oyun arsivimide ondan aldım çogu lisanslı orjinal oyun