Uzman Üye
arkadaşlar baştan söleyiyim konuyu yanlış yerde açtım lütfen düzeltirseniz sevirinirm sorum şu asus laptoplarda hwid kaldırmanın bir yolu varmı ve deneyen varmı
asus marka larda hwid açmak daha zor diger markalara göre + benimki laptop laptoplarda da daha zor açmakAsus laptoplara ayrıcalık mı varmış? Pek anlayamadım durumu. Biraz daha açarsan daha iyi olacaktır.
bilip bilmeden yorum yapmayın lütfenhwid kaldırmak diye bişey yok
hwid kaldırmak diye bişey yok, hardware id ni kaldıramazsın, değiştirebilirsin. Lütfen sorunuzu daha düzgün sorun. hwid ban kaldırmak demek istemiş olabilir misin?bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen
bu yorumu yazarken kafanmı iyiydi bilgin mi yoktu merak ediyorumhwid kaldırmak diye bişey yok
boş yapmabu yorumu yazarken kafanmı iyiydi bilgin mi yoktu merak ediyorum
Mesela amidewin kullanilamiyor asuslarda. Onun yerine afuwin kullaniliyor. Laptop da zaten ayri zor oluyor hwid kaldirmak.Asus laptoplara ayrıcalık mı varmış? Pek anlayamadım durumu. Biraz daha açarsan daha iyi olacaktır.
anakart tam modeli nearkadaşlar baştan söleyiyim konuyu yanlış yerde açtım lütfen düzeltirseniz sevirinirm sorum şu asus laptoplarda hwid kaldırmanın bir yolu varmı ve deneyen varmı