Onaylı Üye
arkadaşlar valoda hile açıcamda boost vb bir şeyi kapat dior kapatmadan açamaz mıyım ?
açmıyor genelde dostumarkadaşlar valoda hile açıcamda boost vb bir şeyi kapat dior kapatmadan açamaz mıyım ?
Secure boottan mı bahsediyosunarkadaşlar valoda hile açıcamda boost vb bir şeyi kapat dior kapatmadan açamaz mıyım ?
ewt onu nasıl çözebilirimSecure boottan mı bahsediyosun
Laptop modelini yazıp youtube'a bakabilirsin nasıl kapatılır secure boot diye yaz çıkarewt onu nasıl çözebilirim
secure boot mu dediğin tam anlamadımarkadaşlar valoda hile açıcamda boost vb bir şeyi kapat dior kapatmadan açamaz mıyım ?
biosdan reisarkadaşlar valoda hile açıcamda boost vb bir şeyi kapat dior kapatmadan açamaz mıyım ?
kanka asus anakartlarda açamazsın diye biliyorum açsan bile ban yedikten sonra spoofer atması çok zor oluyorarkadaşlar valoda hile açıcamda boost vb bir şeyi kapat dior kapatmadan açamaz mıyım ?
vanguard var ban yersin ben yedimarkadaşlar valoda hile açıcamda boost vb bir şeyi kapat dior kapatmadan açamaz mıyım ?
ban yersin ya valoda hile açmayın adamlar butun herşeylerini hile korumasına adamışlarSorununuzu tam anlayamadım. Biraz daha açıklayabilir misiniz?
Valorant Hack radar Nasıl Kullanılır ?
- MemoryUI loaderini açın.
- Valorant Hack : Dword Chams Hack "Yükle" butonuna basın.
- Valorant oyununu çalıştırın.
- Eğer her şey normalse bir beep sesi duymanız gerekmektedir. (Windows seslerinin açık olduğundan emin olun)
- İyi oyunlar