Asus Rog Strix Rx580 mi? Yoksa Sapphire Nitro Rx580 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu iki model arasında kararsız kaldım. Sizce hangi modeli almalıyım dayanıklılık ve soğutucu açısından?

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu iki model arasında kararsız kaldım. Sizce hangi modeli almalıyım dayanıklılık ve soğutucu açısından?

Asus ROG Strix Radeon RX 580 daha iyidir. Belki biraz pahalıdır ama sapphire de genelde ısınma sorunu olur, bir de GPU arızası biraz kroniktir sapphire de. Arıza verdiğinde de "Reballing" denen işlem gerekecektir. Özetle paran varsa Asus al derim ben de.

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sapphire Nitro Rx580 dostum bızzat kullanıcısıym özelden yazarsan merak ettıkklerını cevaplarım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Asus ROG Strix Radeon RX 580 isteğini karşılar bence.

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeş fazladan para ödemene değmez. Sapphire çok iyi bir markadır. Nitro ve Pulse serisini bizzat kullandım, biliyorum. Benim sana başka bir tavsiyem olacak. Belki iki kartla alakası yok ama RX580 alacağına GTX1650Super alabilirsin. Performansı bir tık yukarıda ve daha yeni nesil...

Bu arada RX580 alacaksan; yok ısınıyor, yok efenim gpu arıza veriyor falan...
İnanma kardeşim. Al geç krallar gibi marka.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kardeş fazladan para ödemene değmez. Sapphire çok iyi bir markadır. Nitro ve Pulse serisini bizzat kullandım, biliyorum. Benim sana başka bir tavsiyem olacak. Belki iki kartla alakası yok ama RX580 alacağına GTX1650Super alabilirsin. Performansı bir tık yukarıda ve daha yeni nesil...

Eyvallah hocam sağolasın.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Soğutucu Olarak Asus 1 Adım Daha İyi Performansları Aynı, Asus'u Tavsiye Ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Fiyat sorun değilse Asus al nitroda kötü değil yani fazla bi fark olacağını sanmıyorum

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI

arkadaşa tamamen katılıyorum asus rog ile sahpire arasında fark yok emin ol sadece fiyat farkı

Üye
8 HİZMET YILI
nitro 580 tavsiye etmem.. Daha dogrusu ATı tabanlı ekran kartı onermem.. TDP degerleri cok yuksek ve cok fazla guc harcıyorlar.. 3-5 kurus daha fazla verın Nvidia tabanlı bır kart alınız..

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Asus Rog Strix Rx580

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...