Evet arkadaşlar sizce hangi modeli almalıyım dayanıklılık ve soğutucu açısından?
Sapphire nitro rx580 arkadaşımda var ve gayet memnun.Arkadaşlar bu iki model arasında kararsız kaldım. Sizce hangi modeli almalıyım dayanıklılık ve soğutucu açısından?
Arkadaşlar bu iki model arasında kararsız kaldım. Sizce hangi modeli almalıyım dayanıklılık ve soğutucu açısından?
Eyvallah hocam sağolasın.Kardeş fazladan para ödemene değmez. Sapphire çok iyi bir markadır. Nitro ve Pulse serisini bizzat kullandım, biliyorum. Benim sana başka bir tavsiyem olacak. Belki iki kartla alakası yok ama RX580 alacağına GTX1650Super alabilirsin. Performansı bir tık yukarıda ve daha yeni nesil...
Bu arada RX580 alacaksan; yok ısınıyor, yok efenim gpu arıza veriyor falan...
İnanma kardeşim. Al geç krallar gibi marka.
Değerlendiricem dostum, teşekkür ederim.Soğutucu Olarak Asus 1 Adım Daha İyi Performansları Aynı, Asus'u Tavsiye Ederim.
arkadaşa tamamen katılıyorum asus rog ile sahpire arasında fark yok emin ol sadece fiyat farkıKardeş fazladan para ödemene değmez. Sapphire çok iyi bir markadır. Nitro ve Pulse serisini bizzat kullandım, biliyorum. Benim sana başka bir tavsiyem olacak. Belki iki kartla alakası yok ama RX580 alacağına GTX1650Super alabilirsin. Performansı bir tık yukarıda ve daha yeni nesil...
Bu arada RX580 alacaksan; yok ısınıyor, yok efenim gpu arıza veriyor falan...
İnanma kardeşim. Al geç krallar gibi marka.