Neden test yapanlar 55 derecede oynuyo acababoşta 50 derece normal aslında ama oynadığın oyunlar zorluyosa 70 de normal şu aralar baya sıcak zaten memleket
Post automatically merged:
ama driverleri kontrol et amd de sıkıntılar war bu aralar
He iyi o zmn bende de ayni seninki gibi degerler sicaklik yuzunden bisey olmaz deilmi kasayakankam sıcaklık durumunu çok şey etkileyebilir kasanın nerde oldugu havanın sıcaklığı cart curt kasanda kaç fan var ekran kartında kaç fan var ben de 6700xt var bazen boşta 40 oluyor bazen 50 oyunlardaki sıcaklıkta oyununa göre değişir dead island 2 de 79-80 alıyorum gta5 online da 73-75
olmaz kankam 80 üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı yok bazıları 85 max diyor ama sen ne olur ne olmaz 80 üstüne çıkmamaya çalışHe iyi o zmn bende de ayni seninki gibi degerler sicaklik yuzunden bisey olmaz deilmi kasaya
Knk oynadigim oyunlar gta 5 rdr 2 rainbow six far cry gibi oyunlar yüksek oynuyom ztnolmaz kankam 80 üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı yok bazıları 85 max diyor ama sen ne olur ne olmaz 80 üstüne çıkmamaya çalış
gta5 rdr2 ac valhalla cyberpunk falan full ayarlarda oynadım daha bi sıkıntı yaşamadım ısıdan dediiğim gibi sadece dead island 2 zorladıKnk oynadigim oyunlar gta 5 rdr 2 rainbow six far cry gibi oyunlar yüksek oynuyom ztn
gta5 rdr2 ac valhalla cyberpunk falan full ayarlarda oynadım daha bi sıkıntı yaşamadım ısıdan dediiğim gibi sadece dead island 2 zorladı
oyunlarda 70 sıcaklıklar normal göndermene gerek yok bence boştayken 70 görseydi gönder derdimyani benimki yeni bir kart bi sıkıntı olurmu servise fln gönderimmi
PEKİ HOCAM donanım arşivi bu kartın testini yaptı ve oyunlarda god of war doom gibi ounda 55 58 derece gördü neden acabaoyunlarda 70 sıcaklıklar normal göndermene gerek yok bence boştayken 70 görseydi gönder derdim Ekli dosyayı görüntüle 96513 bak bu da benmkinin boşta hali şuan
yani rahatlıkla kartı kullana bilirim bozulma durumu olmazkankam seninle onun kullandıgı kasa tipi aynı mı fan tipi aynı mı ekran kartı fan sayısı aynı mı oda sıcaklıgı aynı mı ?
ben de 6700xt var ama aynı modelin 2 fanlısıda var 3 fanlısıda var
kanka dediğim gibi 80 üstüne çıkarmadıgın sürece ısıyı bir şey olmazyani rahatlıkla kartı kullana bilirim bozulma durumu olmaz
yani bende dedigim gibi gta 5 very high rdr 2 ultra başka oyunlar yüksek ayar hikaye tabanlı oynasam cıkmaz bencekanka dediğim gibi 80 üstüne çıkarmadıgın sürece ısıyı bir şey olmaz
kanka az önce yukarda yazdımya gta5 rdr2 ac valhalla cyberpunk bunları full ayarlarda oynadım sıkıntı yaşamadımyani bende dedigim gibi gta 5 very high rdr 2 ultra başka oyunlar yüksek ayar hikaye tabanlı oynasam cıkmaz bence
son bişe dicem gta 5 indirme başlatsam sabaha kadar acık kalsa bi sıkıntı olmaz deilm yeni yakanka az önce yukarda yazdımya gta5 rdr2 ac valhalla cyberpunk bunları full ayarlarda oynadım sıkıntı yaşamadım
olmaz kankameyw knk teşekkür ederim
son bişe dicem gta 5 indirme başlatsam sabaha kadar acık kalsa bi sıkıntı olmaz deilm yeni ya
Değil.boşta 50 derece normal aslında ama oynadığın oyunlar zorluyosa 70 de normal şu aralar baya sıcak zaten memleket
ama driverleri kontrol et amd de sıkıntılar war bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?