Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asusun normal çekirdek hızı Msi'ın Maks çekirdek hızından daha hızlı ve 1 tane fazladan hdmi girişi var kısacası özelliklerine bakarak Asus alınır diyebiliriz.
Usta şöyle bir kıyasladığımızda bence MSI. Tabi diğer parçalarınla uyumu önemli. Bazı testler oluyor işlemciyle ekran kartı uyumunu test ediyor. Belki biliyorsundur Oyun oynarken ekran kartının işlemciye göre daha fazla güç ( görev yöneticisinde yüzdelik dilim olarak) tüketmesi gerekir. Yakın zamanda alcaksan şimdiden hayırlı olsun.
asus daha iyidir msı dan hem çekirdek gücü olsun hem de fan sayısı olsun msı önünde bu kartta fakat kasan küçük bi kasaysa sığmaya bilir ama zannetmiyorum kasanın küçük olduğunu
2 ekran kartı da çok sağlam burada tercih edeceğin şey kasanın boyutuna göre olmalı çünkü aralarında 1 fps fark bile oynamayabilir kasan küçükse ekran kartın biraz kötü durabilir 3 fanlı olan
Asus kanka kesinlikle Asus MSI oyun bilgisayarı ürettiği için gerekli reklamı yaptı zamanında yayıncılardır oyun turnuvalarıdır vs. O yüzden fiyatı daha yüksek olur ama performans da aralarında bi fark olacağını sanmıyorum.
Asusun ekran kartlarını öneririm, Oyun için dahada optimizedir. Isı sorununu asus direkt olarak çözüyor. 4 yıl önce 3K ya Gtx 950M li laptop almıştım. Uzak mesafeye gittiğimde yanımda götürürüm hala canavar gibi çalışırç
İkiside birbirine yakın kartlar gözle görülen tek farkları bit(GPU ile bellek arasındaki iletişim verisini temsil eden bir kelimedir) sayıları. Bunun dışında marka kalitesi var. Fakat ikiside seni üzecek cihazlar değil.