Hemen düzenledim teşekkürler.reis bir link bıraksaydında karşılaştırma yapsaydık internette cok fazla arama sonucu ortayta cıkıyor.
Reis yakın zamanda Asus tuf'un 27" 165hz pivot özelliği olan 2K monitöründen 2 adet almış biri olarak söylüyorum, asus güzel ama curved alma. Bilen bilmeyen için söylüyorum kavisli monitör oluyor curved. Ayrıca 23" inç çok küçük, artık millet 27'den aşağı almıyor bir süre sonra pişman olabilirsin. Herşeyi geçtim bide qhd varken fhd monitör alıyorsun, yani bunların hepsini bir düşün. Ayrıca asus'un seçtiğin modelinde IPS yok galiba ben ibare göremedim, atladıysam düzeltin, oda önemli. ama yok kardeş ben illa alacam diyorsan da, curved olmasın ve IPS olan bir modelini al.Selamunaleyküm değerli arkadaşlar, ben monitör arayışı içerisindeyim ancak elimde kayda değer sanırım iki adet monitör seçeneği var, aşağıdaki monitörler arasındayım. Bir kesim ASUS çok iyi diyor, bir kesim diğeri daha iyi diyor. Ortada kaldımFikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum.
ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA 1500R FreeSync Premium FHD Curved Gaming Monitor 3.799 TL.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör 3.599 TL.
gigabyteın monitor konusunda kötü olduğunu düşünüyorum tabiki asus almalısın ama alabiliyosan IPS panel bir monitor alSelamunaleyküm değerli arkadaşlar, ben monitör arayışı içerisindeyim ancak elimde kayda değer sanırım iki adet monitör seçeneği var, aşağıdaki monitörler arasındayım. Bir kesim ASUS çok iyi diyor, bir kesim diğeri daha iyi diyor. Ortada kaldımFikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum.
ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA 1500R FreeSync Premium FHD Curved Gaming Monitor 3.799 TL.
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör 3.599 TL.
asus monitör daha iyi gibi geldi banaSelamunaleyküm değerli arkadaşlar, ben monitör arayışı içerisindeyim ancak elimde kayda değer sanırım iki adet monitör seçeneği var, aşağıdaki monitörler arasındayım. Bir kesim ASUS çok iyi diyor, bir kesim diğeri daha iyi diyor. Ortada kaldımFikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?