Seçkin Üye
sağlık olarak ne zararı varki günde 18 saat oynamanın?be güzel kardeşim günde 18 saat bırak laptop insan bile dayanmaz az ara ver oyunlara hem kendinin hemde makinenin ömrünü tüketirsin
yani uzun süre oyun oynamak için masa üstü bilgisayara geçmek şartmı? ve leptopu 1 yıldır günde 15-18 saat arası kullanıyom bi zararını görmedim.hiç bir cihaz şarj olurken aktif olarak uzun süreli kullanılmamalı aksi takdirde batarya sağlam bir zarar görür
Yani bana sorarsan masaüstü her zaman daha sağlıklıdır. Zararını görmediğini söylüyorsun ama batarya sağlığın mutlaka 1 yıl önceki kadar sağlıklı değildir. Masaüstünde bu sorunu yaşamazsın ama.yani uzun süre oyun oynamak için masa üstü bilgisayara geçmek şartmı? ve leptopu 1 yıldır günde 15-18 saat arası kullanıyom bi zararını görmedim.
kafa nasıl gittiyse ismini Forumcu Yasuo koymuşsun abim sence daha nasıl bi sağlık sorunu istiyorsunsağlık olarak ne zararı varki günde 18 saat oynamanın?
öyle yapınca leptop çok yavaşlıyor oyunu düzgün oyniyamıyom bile. mecbur full şarjda kullanmam gerekiyoŞarjı çıkarıp fişte oynayabilirsin; böylece hem şarjın ömrünü tüketmemiş olursun hem de sıkıntısız oynarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?