ASUS TUF Gaming 18 saat şarjda kullanmak sorun olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Benim laptop ASUS TUF Gaming. Şarjı çıkarınca çok yavaş oluyor o yüzden hep şarjda oynamak gerekiyor ama ben günde 18 saat oyun oynuyorum. Sadece 4 saat oynayınca bile şarj makinesi ısınıyor bayağı bir. Ben ise günde 18 saat oynuyorum. Bir şey olmaz, değil mi? Şarj makinesi bayağı sıcak oluyor ama bu normal, değil mi? Patlamaz değil mi? Gerçi 1 yıldır kullanıyorum, daha bir şey olmadı. Peki, siz ne düşünüyorsunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
be güzel kardeşim günde 18 saat bırak laptop insan bile dayanmaz az ara ver oyunlara hem kendinin hemde makinenin ömrünü tüketirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Şarjı çıkarıp fişte oynayabilirsin; böylece hem şarjın ömrünü tüketmemiş olursun hem de sıkıntısız oynarsın.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bataryanın sağlığı durumunda pek bilgili değilim fakat 18 saat boyunca bilgisayar başında zaman geçiriyorsan bilgisayardan önce kendi sağlığına önem vermen gerek

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
sen bilgisayarı önemsemek yerine biraz kendinide önemsesen daha iyi olur 18 saat çok fazla

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
benim laptop 2 yıldır şarjda sıkıntısını görmedim günde an az 15 saat oynuyorum ben de

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bataryayı çıkarıp oynarsan bir problem olmaz

Üye
1 HİZMET YILI
hiç bir cihaz şarj olurken aktif olarak uzun süreli kullanılmamalı aksi takdirde batarya sağlam bir zarar görür

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hiç bir cihaz şarj olurken aktif olarak uzun süreli kullanılmamalı aksi takdirde batarya sağlam bir zarar görür
yani uzun süre oyun oynamak için masa üstü bilgisayara geçmek şartmı? ve leptopu 1 yıldır günde 15-18 saat arası kullanıyom bi zararını görmedim.

Üye
1 HİZMET YILI
yani uzun süre oyun oynamak için masa üstü bilgisayara geçmek şartmı? ve leptopu 1 yıldır günde 15-18 saat arası kullanıyom bi zararını görmedim.
Yani bana sorarsan masaüstü her zaman daha sağlıklıdır. Zararını görmediğini söylüyorsun ama batarya sağlığın mutlaka 1 yıl önceki kadar sağlıklı değildir. Masaüstünde bu sorunu yaşamazsın ama.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Şarjı çıkarıp fişte oynayabilirsin; böylece hem şarjın ömrünü tüketmemiş olursun hem de sıkıntısız oynarsın.
öyle yapınca leptop çok yavaşlıyor oyunu düzgün oyniyamıyom bile. mecbur full şarjda kullanmam gerekiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...