Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
:yazı:

İddiaya göre AI2202 model numaralı Asus ZenFone 9 için yanlışlıkla bir tanıtım videosu yayınlanmıştı.

Gördüğünüz gibi ZenFone 9, ZenFone 8 ile aynı kompakt tasarıma sahip olacak.
Kırmızı, beyaz, mavi ve siyah renkleri bulunan yeni Asus telefonun ön tarafında delikli bir ekran ve arka tarafında çift kamera kurulumu bulunuyor.
Telefonun yan tuşta parmak izi okuyucusu ve sayfaları kaydırmak ve taşımak için kullanıldığı söylenen ZenTouch tuşu bulunuyor.

ASUS ZenFone 9 Özellikler

Videoda ZenFone 9 aksesuarlarını da gördük.
Bir Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci, Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 5,9 inç AMOLED ekrana (Samsung) sahip telefona güç veriyor.
Telefonun arka kamera kurulumu, 50 megapiksel Sony IMX766 ana kamera ve 6 eksenli gimbal OIS'yi destekleyen 12 megapiksel ultra geniş açılı kameradan oluşuyor.
Ön tarafta 12 megapiksel kamera var. Cihazda 4300 mAh pil (pil) bulunuyor. Pil 30w hızlı şarjı destekler.

:resim:

gsmarena_001.jpg

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
valla telefon iyi giibi bende oppo var çok kasıyor ama kamerasından fln memnunum

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
iphone den şaşılmaz pahalı ama hak ediyor

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI

İddiaya göre AI2202 model numaralı Asus ZenFone 9 için yanlışlıkla bir tanıtım videosu yayınlanmıştı.

Kırmızı, beyaz, mavi ve siyah renkleri bulunan yeni Asus telefonun ön tarafında delikli bir ekran ve arka tarafında çift kamera kurulumu bulunuyor.
Telefonun yan tuşta parmak izi okuyucusu ve sayfaları kaydırmak ve taşımak için kullanıldığı söylenen ZenTouch tuşu bulunuyor.

Bir Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci, Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 5,9 inç AMOLED ekrana (Samsung) sahip telefona güç veriyor.
Telefonun arka kamera kurulumu, 50 megapiksel Sony IMX766 ana kamera ve 6 eksenli gimbal OIS'yi destekleyen 12 megapiksel ultra geniş açılı kameradan oluşuyor.
Ön tarafta 12 megapiksel kamera var. Cihazda 4300 mAh pil (pil) bulunuyor. Pil 30w hızlı şarjı destekler.

Ekli dosyayı görüntüle 77209
Post automatically merged:

Video yanlışıkla yüklenmiştir asus tarafından asus'ta videoyu kaldırınca herkes tekrar'dan paylaşım yapıyor attıgım video 10 dk öncesinden telif hakkı ile kapandı..
Yanlışlıkla yayınladıkları gibi silmişler hemen sanırım :D Ayrıca kamera tasarımını yine beğenmedim :D

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Video yanlışıkla yüklenmiştir asus tarafından asus'ta videoyu kaldırınca herkes tekrar'dan paylaşım yapıyor attıgım video 10 dk öncesinden telif hakkı ile kapandı..

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kamera sisitemini bilmem ama performans bakımında güzel görünüyor

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kamerası tasarımı kötü ipohene Samsung yan çar gibi olmuş işletim sistemi her zamanki Android olursa bu telefonu özel kılan ne olcak acaba

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 77209
güzel tel hocam

Üye
3 HİZMET YILI
ben açıkçası çok beğenmedim tasarım olarak çok alıntı duruyor bu fiyatta iphone tercih ederdim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Asus copyright claim atmış kaldırılmış, kaydeden / linki olan var mı acaba?

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kameraya telefon kasası koymuşlar :) Zenfone 5z kullanıcıs olarak çok memnunum. İlk çıktığından beridir kullanıyorum. Kamera eksiği vardı, onuda düzeltmişlerdir diye umuyorum. Iphone tercih ederim ama. Fiyat yüksek olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İphone dan vazgeçilmez pahalı olsa da

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
telefon güzel bir dış görünüşüme sahip oyun perfonması nasıl acaba snapdragon güçlü bir işlemci güzel bir telefon diyebilirim

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Iphone disinda tasarim kamera ve kalite acisindan hicbir seyi begenemiyorum ya bana boyle cok garip geliyorlar iphone varken

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhaba dostum bildirimin için minnettarım lakin kamerası ön safa gibi bir tık düşük kalitede ama gine tam istediğim gibi bir cihaz.

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kompakt telefon sever bir insan olarak hem boyutunu hem de tasarım dilini pek sevdim. şık görünüyor. hayatı rezil edecek bir bug'ı vs. yoksa tercih edilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...