🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
HaklısınZamanın propagandası kadınlar üzerindendi, ince iş fakat günümüz için bunları söylemek zor olur.
Kadını aşağılayan, öldüren, tecavüz eden, tehdit eden neticede ise bir kaç ay hapis, ev hapsi, şartlı tahliye. Kadınların can güvenliğini sağlayamayan... Neyse.
Atatürk anıların paylaşmasına engel olmuyorum, bir yerlere saldırı yapmıyorum, bir liderin kadına verdiği değer ile günümüzde ki kadını kıyasladım, siyaset meydanına çevirmiyorum ortalığı, gerçekler bariz ortada, gereksiz yorumu sen atıyorsun çok rahatsızsan raporla beni. Konuyu kirletmek istemiyorum gereksiz saldırganlığın ile.Adam burada ne güzel Atatürk'ün anıları paylaşıyor, sen bir yerlere saldırıyorsun.
Bırak adam Atatürk' ün anılarını paylaşsın!
Gereksiz yorumlar yazıp şu siteyi bari siyaset meydanına çevirmeyin!
Saldırgan ben değilim sensin. Bak herkes Ata'sını övüyor sen birilerine saldırıyorsun. Liderin kadına değer vermesiyle günümüzü ''Kadınların can güvenliğini sağlayamayan... Neyse.'' gibi sözlerle mi kıyaslıyorsun. Geç bu işleri!Atatürk anıların paylaşmasına engel olmuyorum, bir yerlere saldırı yapmıyorum, bir liderin kadına verdiği değer ile günümüzde ki kadını kıyasladım, siyaset meydanına çevirmiyorum ortalığı, gerçekler bariz ortada, gereksiz yorumu sen atıyorsun çok rahatsızsan raporla beni. Konuyu kirletmek istemiyorum gereksiz saldırganlığın ile.
"Kadınların can güvenliğini sağlayamayan adalet" anlıyorum ki cümleye yüklediğim anlam, senin çıkarımın için çok yüzeysel kalıyor. Burada en detayına kadar girip gereksiz bir tartışmayı sürdürecek değilim seninle, çokta istiyorsan buyurun özelde devam edelim konu kirlenmesin.Saldırgan ben değilim sensin. Bak herkes Ata'sını övüyor sen birilerine saldırıyorsun. Liderin kadına değer vermesiyle günümüzü ''Kadınların can güvenliğini sağlayamayan... Neyse.'' gibi sözlerle mi kıyaslıyorsun. Geç bu işleri!
Bütün forumlar sizin gibi adamlar siyaset meydanına çeviriyor. Burası bunun yeri değil. Siyaset yapacaksan git başka yerde yap. Atatürk anılarının paylaşıldığı yerde değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?