Atatürk Olmakta Zor.. | #turkcutasarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Atatürk Olmakta Zor.. | #turkcutasarim

vjz70v.jpg

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dehşet olmuş kardeşim! Böyle postlar görmek beni mutlu ediyor..

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
ya su adama duyduğum saygıyı kendime duymuyorum ya adam tek başına bir TÜRKİYE,yi yapılandırdı bu adam cidden olmasaydı acaba biz su an ne yapıyorduk helal olsun be sana milliyetçilinle vatan için canını vermenle herseyinle sen bir adamsın ya saygım sonsuz

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ya su adama duyduğum saygıyı kendime duymuyorum ya adam tek başına bir TÜRKİYE,yi yapılandırdı bu adam cidden olmasaydı acaba biz su an ne yapıyorduk helal olsun be sana milliyetçilinle vatan için canını vermenle herseyinle sen bir adamsın ya saygım sonsuz
Abarttın.İnsan önce kendine saygı duymalı.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bir yahudi adamı bu kadar abartmanın manası yok izin verseler göğe koycaksınız ayrıca kendisi hiç bir savaşa katılmamıştır hep arka cephede durmuştur yahudilere bir devlet kurmasını sağlamıştır osmanlıyı yıkanların arasında bulunur.

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ellerine Sağlık Çok Güzel Olmuş.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu konu için çok teşekkür ederim. Böyle knoular görmeyi hep isterim.

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
güzel Atam benim kendisini bile Atam denilmesinden hoşlanmazdı alçak gönüllü Atam

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Çok güzel yapmışsın Emre abi helal bee

Üye
8 HİZMET YILI
Atatürk Türkiye Cumhuriyetini kurdu, savaşları yönetti eyvallah ona lafım yoktur. Ama asıl meseleye gelirsek Müslüman türklere en büyük darbeyi yapanda Atatürk. Mesela şurda sorsam kac kişi kuranı bilir veya okuyup anlar desem 1 kişi bile cıkmayacaktır. Şahsen bende bilmiyorum ama Atatürk ana dilimizi değiştirmeseydi şuan herkes kuranı biliyor anlıyor ve okuyor olucaktı.

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bir yahudi adamı bu kadar abartmanın manası yok izin verseler göğe koycaksınız ayrıca kendisi hiç bir savaşa katılmamıştır hep arka cephede durmuştur yahudilere bir devlet kurmasını sağlamıştır osmanlıyı yıkanların arasında bulunur.
Ülke kurmak din'e bakmıyor kardeşim önce bunu bil. Sadece dış taraftan görünenleri bildiklerinle yorum yapma burda üstüne gidersem altta kalırsın. İster yahudi ister müslüman olsun saygı duymak zorundasın. O adamın zekası sayesinde sen bugünleri görebiliyorsun. O adamın zekası olmasaydı hiçbir savaşı kazanamazdık halk kendine güvenemezdi. Git biraz tarih kitapları oku bilgilen sonra burda yorum yap kardeş. En azından bizim savaşacak bir davamız var, bunun dışında düşünenler ney için savaşıyor? Pkklıları kardeş sayarak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...