Ateist olanlar neden ateist?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
islam gereksiz safsataları çıkardığında oldukça mantıklı bir din niçin ateist oluyorsunuzki

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bir insan neden ateist olur ki?
Gerçekleri gördùğü zaman

Bana Böylesi daha mantıklı geldiği için?
Mantıken evet

islam gereksiz safsataları çıkardığında oldukça mantıklı bir din niçin ateist oluyorsunuzki
En gereksiz safsatalar bence dinlerde

Yeni nesilin ergenlikten ve havalı olduğunu düşündüğünden diye yorumluyuorum
Bence bu inan meselesi öyle kolay bişey değil hem kim ateistliği havalı sanar ki 😂

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
okula giderken sınıfımızda kızlara hava atmak için ataist olup dini hakaretler yapıyordu sonra geri müslüman oluyordu bir sebebi olduğunu sanmıyorum tuhaf...:pain:

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kankam kuranı okudum ve çok fazla çelişki olduğunu farkettim ki aynı zamanda şuanda ülkemizde anlatılan islam kitaptakinden de bağımsız bir halde kitapta bile çelişki varken hali sen düşün

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yeni nesilin ergenlikten ve havalı olduğunu düşündüğünden diye yorumluyuorum
okula giderken sınıfımızda kızlara hava atmak için ataist olup dini hakaretler yapıyordu sonra geri müslüman oluyordu bir sebebi olduğunu sanmıyorum tuhaf...:pain:
Soru ateist olanlara sorulmuş birisi dininizin gerçeklerinden bahsetse burada dinimize saygı diye ağlarsınız ama burada gelip gördüğünüz 1 kesim ile tüm guruba laf ediyorsunuz ozaman araplara bakarak islamı anlamlandırabiliriz

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sen mesela neden müslümansın knk herkesin dini farklı olabilir biz çok şükür rabbimize inanıyoruz onların ki de farklı yani onlar da diyor ki müslümanlar neden müslüman diye sorguluyor yani

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tanrılar insanların sadece bi dayanağı neden sorusu sorulması da insanın cevap araması herşey sanmakla belkiyle ilgili

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hocam zaten bu konularda gel gitlerdeyim önüme cıkana bak :DD

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence dinler tamamen zırvadan ibaret hiç mantıklı gelmiyorlar kitaplı dinlerin hepsi zaten geçmişte yazan olaylar kendi kültürleriyle harmanladıkları halleri

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tamamen tanrı yok denilemez misal ben agnostiğim çünkü tanrı varmıdır yokmudur net bir şekilde bilemeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...