- Yasaklandı
-
valla kusura bakma Rusya da yaşıyorum türkiye ye gelemiyorumati radeon hd4670 kartını eğer satmak istersen 60-70 tl ye bursa'dayım hemen alırım
işlemcim i3 2.nesil darboğaz yapar mıŞuanki kartınla kıyaslıyorsan baya bi fark olur tabi işlemcinde elverişliyse darboğaz olmamasına dikkat et
dediğim ekran kartı ile işlemcim uyumlu mu pekiİşlemcin 1030 ile uyumlu olarak çalışacaktır.
şimdiki ile oynuyorum ama hatta baya işimi görüyor tabi ki çok büyük fps almıyorum demeye çalıştığım şey örneğin o ekran kartı şimdikinden gözle görülür bir fark oluşturur mubence bütcen varsa daha iyi bir kart al bu kartla oyun vs oynayamazsın
dediğim ekran kartı ile işlemcim uyumlu mu peki
hd7670 gerek bellek hızı olsun güc tüketimi olsun daha iyişimdiki ile oynuyorum ama hatta baya işimi görüyor tabi ki çok büyük fps almıyorum demeye çalıştığım şey örneğin o ekran kartı şimdikinden gözle görülür bir fark oluşturur mu
Gta 5 te kaç fps değişimi olurhd7670 gerek bellek hızı olsun güc tüketimi olsun daha iyi
bu kartla gta 5 zor oynarsın 15 20 fps zor alırsın zatenGta 5 te kaç fps değişimi olur
aga baya yanlış söyledin şimdiki kartla bile güzel fps alıyorumbu kartla gta 5 zor oynarsın 15 20 fps zor alırsın zaten
laptop ekran kartı benim dedigimaga baya yanlış söyledin şimdiki kartla bile güzel fps alıyorum
aga 7670m demedim lütfen mesaj yazarken dikkat edelimlaptop ekran kartı benim dedigim
farketen bişi yok gta 5 low ayarlarda 30-35 fps arası alırsın tahminenaga 7670m demedim lütfen mesaj yazarken dikkat edelim
bak ben şu anda 4670 kulanmama rağmen 65 70 fps alıyorum sence dediğin mantıklı mıfarketen bişi yok gta 5 low ayarlarda 30-35 fps arası alırsın tahminen
4670 fps test videolarına bakdım adam 30 la 40 fps alıyor istersen atabilirimbak ben şu anda 4670 kulanmama rağmen 65 70 fps alıyorum sence dediğin mantıklı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?