naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş![]()
HileliCoder' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş![]()
Peki geliyor hazır ol![]()
sastim33' Alıntı:Hocam bende bi tane bekliyorum +1 rep vercem![]()
HileliCoder' Alıntı:sastim33' Alıntı:Hocam bende bi tane bekliyorum +1 rep vercem![]()
Beyler çok fazla istek geldi bitiriyorum üsttekilere yapıyorum. sende dahilsin sastim33
HileliCoder' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş![]()
VariouS Hacks' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş![]()
BENDE BEKLIYORUM KARDESIM![]()
![]()
ThyPrime' Alıntı:VariouS Hacks' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş![]()
![]()
Istersen sana ben yaparim
HileliCoder' Alıntı:ThyPrime' Alıntı:VariouS Hacks' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş![]()
![]()
Ben yaptım zaten merak etme kardeşim.
merhaba hocam özelden msaj yolıyamıyomda bi temiler misin bişey diycemHileliCoder' Alıntı:ThyPrime' Alıntı:VariouS Hacks' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş![]()
![]()
Ben yaptım zaten merak etme kardeşim.