naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş
HileliCoder' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş
Peki geliyor hazır ol
sastim33' Alıntı:Hocam bende bi tane bekliyorum +1 rep vercem
HileliCoder' Alıntı:sastim33' Alıntı:Hocam bende bi tane bekliyorum +1 rep vercem
Beyler çok fazla istek geldi bitiriyorum üsttekilere yapıyorum. sende dahilsin sastim33
HileliCoder' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş
Peki geliyor hazır ol
VariouS Hacks' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş
Peki geliyor hazır ol
BENDE BEKLIYORUM KARDESIM
ThyPrime' Alıntı:VariouS Hacks' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş
Peki geliyor hazır ol
Istersen sana ben yaparim
HileliCoder' Alıntı:ThyPrime' Alıntı:VariouS Hacks' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş
Peki geliyor hazır ol
Ben yaptım zaten merak etme kardeşim.
merhaba hocam özelden msaj yolıyamıyomda bi temiler misin bişey diycemHileliCoder' Alıntı:ThyPrime' Alıntı:VariouS Hacks' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Hocam ben de bi tane alabilirmiyim böyle eline sağlık bu arada harika olmuş
Peki geliyor hazır ol
Ben yaptım zaten merak etme kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?