maru
Onaylı Üye
Bilgisayarımın eskimesi ile oyunlarda fps sıkıntısı çekiyordum,biraz işletim sistemlerine baktığımda atlas os'ye rastladım denemek istedim gayet başarılı çıktı eksik yanları baya mevcut kesinlikle risk ve sorumluluk kullanıcıya ait , eksiklerine geldiğimde
-Dil desteği yok. (Türkçe dışında kullanamayacaklar için.)
-Windows Güvenlik Sistemi yok.(Windows Defender yüklü gelmiyor.)
-Windows Update devre dışı.(Sistemini güncel isteyecekler için ama fps sıkıntısı çekenlerin pekte düşünceğini sanmam.)
-Her yeni güncellemede tekrardan iso dosyasını indirip formatlayarak güncellemek.
-Driverları "Driver Booster" gibi programlar ile kurmak.
Artıları.
-Tabiikide oyunlarda gözle görülür fps artışı.
-Sistemin kendi hızı.
Windows 10 kullanırken oyunlarda çokça fps sıkıntısı çekiyordum örnek verecek olursam , Valorant'ta 70-100 fps alırken şuan 100-120 fps arası fps alıyorum laptop olduğu için ısınma sorunlarım var doğallıkla drop sorunu yaşıyorum ama masaüstü kullanan kişilerde daha çok fps artışı olacağını düşnüyorum.
Sistemim
i5 6200U
GT 940M
8GB Ram
-Dil desteği yok. (Türkçe dışında kullanamayacaklar için.)
-Windows Güvenlik Sistemi yok.(Windows Defender yüklü gelmiyor.)
-Windows Update devre dışı.(Sistemini güncel isteyecekler için ama fps sıkıntısı çekenlerin pekte düşünceğini sanmam.)
-Her yeni güncellemede tekrardan iso dosyasını indirip formatlayarak güncellemek.
-Driverları "Driver Booster" gibi programlar ile kurmak.
Artıları.
-Tabiikide oyunlarda gözle görülür fps artışı.
-Sistemin kendi hızı.
Windows 10 kullanırken oyunlarda çokça fps sıkıntısı çekiyordum örnek verecek olursam , Valorant'ta 70-100 fps alırken şuan 100-120 fps arası fps alıyorum laptop olduğu için ısınma sorunlarım var doğallıkla drop sorunu yaşıyorum ama masaüstü kullanan kişilerde daha çok fps artışı olacağını düşnüyorum.
Sistemim
i5 6200U
GT 940M
8GB Ram