Onaylı Üye
Hocam bankanızla iletişime geçin bankanızın müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek atm kartınızın yutulduğunu bildirin. Bankanız size kartınızı geri almanız için talimat verecektir. Yeni bir kart isteyin eğer kartınızı geri almak için bankanızın size verdiği talimatları takip ederseniz, kartınızı geri alacaksınız. Ancak, kartınız hasar gördüyse veya çalışmıyorsa, bankanızdan yeni bir kart isteyebilirsiniz.Arkadaşlar uykusuzluk ve yorgunluğun verdiği dalgınlıkla para çekmek için atm ye gittim ama şifreyi bir kaç kez yanlış girince yuttu şimdi internetten alışveriş yapamıyorum acaba kartımı alana kadar alışveriş kapanıyor mu?
dostum bankanın müşteri hizmetleri ile iletişime geçip yutulan kartı bildir,banka sana yutulan kartı geri vermez yeni bir kart çıkarıp adresine 1 hafta içinde yollarlarArkadaşlar uykusuzluk ve yorgunluğun verdiği dalgınlıkla para çekmek için atm ye gittim ama şifreyi bir kaç kez yanlış girince yuttu şimdi internetten alışveriş yapamıyorum acaba kartımı alana kadar alışveriş kapanıyor mu?
Açtırabilirsin fakat çipi falan hasar gördüğünde tekrar istemen gerektiğini biliyorum.Arkadaşlar uykusuzluk ve yorgunluğun verdiği dalgınlıkla para çekmek için atm ye gittim ama şifreyi bir kaç kez yanlış girince yuttu şimdi internetten alışveriş yapamıyorum acaba kartımı alana kadar alışveriş kapanıyor mu?
bankanızla iletişime geçinArkadaşlar uykusuzluk ve yorgunluğun verdiği dalgınlıkla para çekmek için atm ye gittim ama şifreyi bir kaç kez yanlış girince yuttu şimdi internetten alışveriş yapamıyorum acaba kartımı alana kadar alışveriş kapanıyor mu?
Arkadaşlar uykusuzluk ve yorgunluğun verdiği dalgınlıkla para çekmek için atm ye gittim ama şifreyi bir kaç kez yanlış girince yuttu şimdi internetten alışveriş yapamıyorum acaba kartımı alana kadar alışveriş kapanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?