ATM kartı yuttu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, uykusuzluk ve yorgunluğun verdiği dalgınlıkla para çekmek için ATM'ye gittim ama şifreyi birkaç kez yanlış girince yuttu. Şimdi internetten alışveriş yapamıyorum. Acaba kartımı alana kadar alışveriş kapanıyor mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar uykusuzluk ve yorgunluğun verdiği dalgınlıkla para çekmek için atm ye gittim ama şifreyi bir kaç kez yanlış girince yuttu şimdi internetten alışveriş yapamıyorum acaba kartımı alana kadar alışveriş kapanıyor mu?
Hocam bankanızla iletişime geçin bankanızın müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek atm kartınızın yutulduğunu bildirin. Bankanız size kartınızı geri almanız için talimat verecektir. Yeni bir kart isteyin eğer kartınızı geri almak için bankanızın size verdiği talimatları takip ederseniz, kartınızı geri alacaksınız. Ancak, kartınız hasar gördüyse veya çalışmıyorsa, bankanızdan yeni bir kart isteyebilirsiniz.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hemen şubeye git ve bildir hocam. Yutulmuş kartları toplayıp anaşubeye getiriyorlar.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar uykusuzluk ve yorgunluğun verdiği dalgınlıkla para çekmek için atm ye gittim ama şifreyi bir kaç kez yanlış girince yuttu şimdi internetten alışveriş yapamıyorum acaba kartımı alana kadar alışveriş kapanıyor mu?
dostum bankanın müşteri hizmetleri ile iletişime geçip yutulan kartı bildir,banka sana yutulan kartı geri vermez yeni bir kart çıkarıp adresine 1 hafta içinde yollarlar

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Müşteri hizmetleri çözer bu sorunun cevabını. Her bankanın politikası farklı.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Açtırabilirsin fakat çipi falan hasar gördüğünde tekrar istemen gerektiğini biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yetkili bankayı arayıp kartınzı yutlduğunu söyleyin size yeni kartı gönderirler

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
benim kartım tok bankadan ıstedim göndermediler ama ben kullanıyorum internet bankacılığıu ıle her işimi cozuyorum
Arkadaşlar uykusuzluk ve yorgunluğun verdiği dalgınlıkla para çekmek için atm ye gittim ama şifreyi bir kaç kez yanlış girince yuttu şimdi internetten alışveriş yapamıyorum acaba kartımı alana kadar alışveriş kapanıyo

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Alışveriş yapabilirsiniz diye biliyorum hocam hemen müşteri hizmetlerini aramanız lazım geçmiş olsun

Biz Bu Aleme Yeni Gelmedik Geri Geldik
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Polis çağır bence onlar gereğini yapıyor diye biliyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
aynı durumu yaşadım müşteri hizmetlerini ara kartımı atm yuttu de söylediklerini aynen yap

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
şubeye gidip olayı anlatırsanız hemen teslim ediyorlar

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
atm yutulan kredi kartı geri almak için banka şubesinde görüşmen gerekiyor.
Not: 2016 yılında yuttuğu kredi kartı bank şubesinde görüşüp sonunda geri aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...