Attack on titan 4Sezon part 2 9 ocakta geliyor düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Attack on titan 4Sezon part 2 9 ocakta geliyor düşünceleriniz 9 ocakta geliyor mangayı okudum ama savaşları çok merak ediyorum siz ne düşünüyorsunuz merakla bekliyorum demon slayerında 2 sezonu gelcek onuda bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Anime ye başlıcam ama hangisinden başlamalıyım ön yargılarım var az naruto izledim ama fazla sarmamıştı insanlar çok fazla izliyor ve heyecanla bekliyolar yeni bölümleri bende o hazzı almak istiyorum

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Anime ye başlıcam ama hangisinden başlamalıyım ön yargılarım var az naruto izledim ama fazla sarmamıştı insanlar çok fazla izliyor ve heyecanla bekliyolar yeni bölümleri bende o hazzı almak istiyorum
naruto en zor anime dostum attack on titan dan baslamanı öneririm 75 bölüm fakat 9 ocakta devamı gelcek yada 24 bölüm akame ga kill var bunlardan basla naruto en son izlenmeli bir anime en zor animelerden biri

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
naruto en zor anime dostum attack on titan dan baslamanı öneririm 75 bölüm fakat 9 ocakta devamı gelcek yada 24 bölüm akame ga kill var bunlardan basla naruto en son izlenmeli bir anime en zor animelerden biri
Bakıcam kankam saol umarım sarar buraya bende bi anime konusu açarım :thugbear:

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
izlemedim ama tavsiyenden sonra bi bakarım kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Başladım izlemeye baya sardı bu arada narudan daha fazla sarıyor ulan animeye bile yanlış yerden başlamışım

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Narutonun takipçileri çok sıkı oluyor ondan ilk ona merak sarmıştım ama pek sarmadı sonra bir şans daha vericem
naruto son izlenmesi gereken şey zaten naruto en zor animelerden biri ilk böyle animelerden başlayıp sonra güçlü animelere geçmen lazım animenin daha ney oldunu bilmeden narutoya geçmek hata

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
naruto son izlenmesi gereken şey zaten naruto en zor animelerden biri ilk böyle animelerden başlayıp sonra güçlü animelere geçmen lazım animenin daha ney oldunu bilmeden narutoya geçmek hata
aynen death note izlemeyi düşünüyorum sonrada yorumları güzel baya

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
sukur sonunda bekledıgımız haber

PALA
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dört gözle bekliyom aga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...