Attack on Titan benim görüşlerim (spoiler içerir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
peki mangası hakkında bilgin var mı devam ediyor mu bu sezondan sonra
Post automatically merged:

Bu son sezona bi anda sıçramasalar oradan 2 sezon çıkarabilecek malzemeleri var bence :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
saolasın dostum film önerisi gibi olmuş teşekkürler spoiler olmasa çok daha iyi olurmuş :=)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
peki mangası hakkında bilgin var mı devam ediyor mu bu sezondan sonra
Post automatically merged:

Bu son sezona bi anda sıçramasalar oradan 2 sezon çıkarabilecek malzemeleri var bence :D
Bilgimin olmasını çok isterdim ama maalesef ben de bu konu hakkında aydınlatılmak için konuyu takip ediyorum sjkdsjkd

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
atak on titan tarzı anime önerir misin demin bu mesajı başka konuya yazmışım yanlışlıkla :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
atak on titan tarzı anime önerir misin demin bu mesajı başka konuya yazmışım yanlışlıkla :D
Bu tarza yakın sayılmaz ama sana bi kaç anime önereyim izlemediysen mutlaka izle kesin seviceksin.

1-Tokyo Ghoul: İnsanların ve Ghoul'ların yaşadığı dünya da Gohul'lar insanların kanlarıyla besleniyo ve insanlar da daha fazla kayıp vermemek için Ghoul'larla aralarındaki savaşı ileri seviyeye taşıyarak Ghoul'ların kullandığı ve adına kagune dedikleri (Ghoul'ların sırtındaki kişisel silahları) ile savaşıyo insanlık. Bu arada Ghoul'lar da insan formunda. Efsane sürükleyici aksiyon bi anime kesssinlikle izlemelisin.
2-Death Note: Sharingan (Ölüm Meleği) olan Ryuk bi gün öteki dünya da canı sıkılıyo ve Ölüm Defterini insanlığın bulunduğu yeryüzüne atıyor. Kitabı bulan ise Lise öğrencisi olan Kira'nın eline geçiyo ve dünyaya Adalet getirebileceğine inanıyor. Tabii kitabın içine hangi ismi yazarsa o ölüyor. Daha da detayları var da özetle izlerken beynini yakabilicek 200 IQ ile izlemen gereken bi anime. Gerçekten tavsiye ediyorum.
3-One Piece: Aşırı fazla bölümü olmasına rağmen başlangıcından sonuna kadar sürükleyici bi anime. Yasak Meyveden yiyen Monkey D Luffy adında bi çocuk bir gün Dünyanın Korsan Kralı ben olucam diyip maceraya atılmaya karar veriyor. Farklı limanlardan farklı özellikler de mürettebat toplamaya karar veriyor ama aşırı eğlenceli bi anime bunu da kesinlikle izlemen gereken animelerden.
Not : Eminim hiç pişman olmazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...