Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müthiş bi anime kesinlikle izlemeni öneririm klasiklerdendir deathnote gibi çoğu kişinin bilerek ilk izlediği animelerdendir benim 3.ydü 1 zaten death note. Hikayesi felan müthiş. bide ben başladığım dizileri vs sapık gibi izlerim 5-6 bölüm aşağısı kurtarmaz fkat çoğunda sıkılırım. ama attack on titana gece başlıyordum 14 bölüm izleyip öyle uyuyordum, her bölüm bitişinde diğer bölümü izlemezsem olmaz diyordum. bu şekilde bile 4 sezon izledim hiç sıkılmadan. açılış müziğini dinlemeni ve izlemeni öneririm. zamanında daha ilk çıkmışken anime açılış müziğinden animenin nasıl biteceği tahmin edilmişti, tahmin şu ana kadar tuttu. baya sonraki sezonlara gönderme içeriyor anime dikkatli bir şekilde izlersen hoş hissedersin zamanı gelince.
Kankam anime konusu gayet güzel izlene bilir ama sen de benim gibi ana karakter özellikli bir anime izleyiciysen ön planda dursun baba yiğit olsun vs. izleme derim eren denilen arkadaş izleyicisini gıcık ediyor ama gizem heyecan ve duyguyu çok güzel yansıtıyor