maile yazdım cevaplarını bekliyorum ama hiç umutlu değilimHocam en kısa sürede türkiye ofisi açılıyor bence bir mail yazın döneceklerdir
1050 abone vardıçok merak ettim acaba kanalın abonesi kaçtı? bu arada geçmiş olsun
geçmiş olsun dostum, inşallah açarlar da emeklerin boşa gitmez1050 abone vardı
Bu baya kötü olmuş aklımda böyle bişey vardı benimde ticket attınız mı acaba ? Geri döndülermi ne dediklerini merak ediyorum.
öncelikle kanalımın moment kanalı olduğun söylemedim orda yanlış anlaşılma olmuş ve attığım sse bakarsan bana ait olduğu anlaşılıyor ve kesinlikle ağlama postu değil yardımcı olmaları için açtımkimse haksız yere gitmez adama çamur atmaya çalışmışsın kaldırılmış kanalım bana bu bir ağlama postu gibi geldi aynı yayıncıdan saniyelik momentlara kadar aynı kırpmayı yapmış olabilirsiniz kendi videon olduğunu idda edemezsin attığın ihtar youtube'ın yapay zekasını sinirlendirmiş olacak ki direkt ceza almışsın
kendine müzisyene ait bir twitch kesitiydi intro outro logomu ve abone ol yazısını koyarak kanalıma yükledim daha öncede bu şekilde telif attığımda video kaldırılmıştıBenim anlamadığım bir şey var merakımı yenemedim o yüzden soruyorum. Sizin yüklediğiniz video size mi aitti de gidip o adama telif attınız?. Hayır size ait değildi başka bir yayıncının videolarını editleyerek YouTube'ye koymanız o videoların sahibinin siz olduğunun anlamına gelmiyor. Kanalınızın sahte teliften dolayı büyük ihtimalle açılacağını sanmıyorum ancak üstte mail yoluyla dönmeye çalıştığınızı söylemişsiniz. Umarım banınız açılır bir daha da bu saçma işi yapmazsınız ne diyeyim.
atıcağım sste bana ait olduğuı belli oluyor ama youtube işteşimdi şöyle düşün bir tv programının kesitini alıyorsun(editsiz yani bir emek harcamadan) sonra geliyorsun kanalına yüklüyorsun sonra bunu başkası yüklüyor şimdi hak kimde? asıl hak zaten tv programının sahibinde sen kesiti paylaşıyorsun belki senden çalmış olabilir ama bunu asla kanıtlayamassın bence şimdiden temiz bir sayfa aç derim(benzetme yaparak anlattım)
teşekkürleryeni kanal aç likini koy buraya abone olanlar çıkacaktır elbetki geçmiş olsun
youtubenin attıgı maile geri dönüş yap ancak o şekilde açtırabilirsin
geri dönüş yapmadılar marka hesabı olarak açtığım için youtube maillime bağlı olan youtube kanallarını kapattımaile cevap vermediler mi
içerik tamammen benim değil mahkemeye taşımam imkansızkardeşim içerik tamamen seninse tek çözüm yolu mahkemeye taşıman olcak youtubede telif hakkın bölümünde mevcut zaten bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?