YouTube kanalım telif hakkı ihtarı aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
En kolay yöntem karşı taraf ile uzlaşma yoluna giderek telif ihttarını geri kaldırılmasını talep etmek olur hocam.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Telif atan kişi ile uzlaşmaya girebilirsin, haricinde video'dan vazgeçmeni öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
karşı tarafla telifle alakalı konuşman gerekiyor diğer türlü sorun yaşarsın yeni kanal aç bence.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka kanalın fazla işlevsel değilse boşver gitsin ha önemli diyorsan karşı tarf ile uzlaşmaya vartman daha mantıklı olacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
karşı tarafla telifle alakalı konuşman gerekiyor diğer türlü sorun yaşarsın yeni kanal aç bence.
aga çaldığım kanalın 1.14mn abonesi var ve 650 milyon toplam izlenmesi var ve ingilizce bir kanal. sence ihtiharı geri çekermi? ben dün gmailine posta yolladım ama daha cevap gelmedi. ne kadar sürede cevap gelir sence?

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İtiraz oluşturman lazım
sadece 3 seçenek var 1. 90 gün bekleyip telif hakkı okulunu tamamlamak. 2. şikayetçinin geri çekilmesini istemek 3.karşı bildirim göndermek(dava gibi birşey galiba ad soyad kişisel bilgiler istiyo ve haksız çıkarsak tüm kanallar kalıcı ban yiyor
Post automatically merged:

O her türlü işlenir dostum yaa eğer çok büyük bi kanal değilse sal gitsin
nerden biliyon. 90 gün içinde hak sıfırlanıyormuş diyo. 90 gün içinde 3 kez telif yersen kalıcı kapanıyomuş. ve 4 bin abonem var kanal o kadar küçük değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum yemen normal bende telif yedim video kaldırdım

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum yemen normal bende telif yedim video kaldırdım
ben telif hakkı ihtarı yedim videoyu direk youtube kaldırmış. videoyu silsemde bişe olmuyo. kanalda 4 bin abone. ben o kadar aboneyi 1 yılda kasmıştım çok emeğim vardı.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çaldığım kanal bu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
böyle bir kanal sizce ihtarı geri çekermi?
Post automatically merged:

kardeşim hiç emek sarf etme yeni kanal aç
yeni kanal açtım 2 gün önce. ama 0 dan 4 bin abone kasmakta zor. 1 yıl emeğim vardı ya

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
i advice you should delete that video, rules of youtube sometimes too hard to new channel

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Telif atan kişi ile uzlaşmaya girebilirsin, haricinde video'dan vazgeçmeni öneririm.
aga ihtar bu. video silmekle olmuyorki karşı taraf şikayetini çekmediği sürece ihtar kalıyo. 3. ihtardada kalıcı ban yiyon. ama 90 gün sonra sıfırlanıyo yani 90 gün içinde tekrar çalmaman gerek. ama bu kanalı etkilermi kanalım dahamı az izlenir? dahamı az öne çıkartır kanalımı. 4 bin abone kasmıştım o kadar

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Geri çekilmez artık da 4bin abonem var diyorsun emek var diyorsun adamın emek verdiği videosunu çalıyorsun sonra da benim emeğim yeniyor diyorsun ayıp

Banana Anxiety GIF

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Videoyu çaldığını kendin söylüyorsun zaten. Telif hakkının bitmesi 3 ay sürüyor diye biliyorum. O 3 ay içinde 2 tane de telif hakkı ihtarı yersen kanalın kapatılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...