Audi'nin Yenilenen Canavarı: 2024 Q7 Tanıtıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
:yazı:

Yenilenen Audi Q7, estetik açıdan modern ve dinamik bir tasarıma sahip olmanın yanı sıra, teknolojik özelliklerinde de güncellemelerle karşımıza çıkıyor.
Yenilenen farlar ve ızgara, ön tasarımda dikkat çekici bir öne çıkış sağlarken, arka tasarımda ise stop lambaları ve difüzörde yapılan değişiklikler göz alıcı bir görünüm sunuyor.
Özellikle multimedya sisteminin güncellenmesi, üçüncü parti uygulamalara destek veren son nesil sistemin getirdiği geniş ekranla birlikte Q7'nin multimedya deneyimini daha kullanışlı ve eğlenceli hale getiriyor.

İç mekanda konsol yapısının korunduğu ancak multimedya sisteminin güncellendiği göze çarpıyor.
Spotify ve Amazon Müzik gibi üçüncü parti uygulamalara destek sunan bu son nesil sistem, daha geniş bir ekranla birleşerek kullanıcıya daha etkileyici bir deneyim sunuyor.
Ayrıca, Audi sanal kokpit standart olarak sunularak sürücüye diğer yol kullanıcılarını görüntüleme imkanı tanıyor.

Motor seçenekleri arasında TDI dizel ve TFSI benzinli motorlar yer alırken, performans odaklı SQ7 modeli, 500 beygir gücünde ve 770 Nm tork üreten etkileyici bir 4.0 litre V8 motora sahiptir ve 0-100 km/s hızlanmasını 4,1 saniyede tamamlamaktadır. Bu özellik, Q7'yi performanslı bir SUV olarak öne çıkarıyor.
Dolayısıyla, Audi Q7, 2024 makyajıyla büyük SUV segmentinde iddialı bir konuma yerleşiyor.
Yenilenen tasarımı, teknolojik özellikleri ve performanslı SQ7 versiyonuyla, geniş bir kitleye hitap edecek gibi görünüyor.

Audi Q7, tüm donanım seviyelerinde adaptif havalı süspansiyonla donatılmış durumda.
Üst seviyelerde ise daha sportif bir şasi ve arka aks yönlendirmesi gibi özellikler sunularak sürüş deneyimini artırıyor.

Avrupa'da satışa sunulan 2024 Audi Q7'nin başlangıç fiyatı 79.300 eurodur.

:resim:

audi-sq7-2024.jpg

audi-sq7-2024 (1).jpg

audi-q7-2024-interni.jpg

audi-q7-2024-interni (1).jpg

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Türkiyede almak imkansız gibi bir şey olur. Ama makine çok iyi

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
a3-4-5-6-7 q2-3-4-5-7 hepsi aynı tasarım oldu, segment yükseldikçe insan bir beklenti içinde ama tipler aynı yani bi kasa büyüyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
çok pahalıdır ama güzel makine

Hayalet ekran olsun yol tutuşu olsun mükemmel bir araç

Bi arabadan daha fazlası olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hocam Araç önceki audi araç modellerinden birkaçına benziyor ama kesinlikle fiyatının benzeyeceğini sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
SUV modeli geçen gün incelemiştim bana hitap etmiyor o paraya verebilecek imkanım olsa ona vermem

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bizim buralarda fiyatındaki sıfırları sayamayız herhalde. Çok konforlu araba. Gerçekten herkesin hayalini süsleyeceği kesin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
tasarım olarak adamlar hiç ilerleme kaydetmiyormuş gibi geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...