Auto Junkcode İyi bir şey mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Ekran Alıntısı.JPG
Junkcode için bu arkadaşı kullanıyorum sizce sıkıntısı var mıdır?

HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
İnternetten araştırarak daha iyi sonuç elde edebilirsin kod toplayıcı diye biliyorum

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
programı paylaşırsan oluşturduğu koda göre yorum yapabilirim, bu şekilde nasıl bir yorum bekliyorsun anlamadım?

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
temizleme programı mı?
konu açacaktım da açmadan burdansorayım

Wise disk cleaner programını tavsiye eder misiniz? kullanıyorum 1 haftadır ve hergün temizlik yaptım toplam temizlenen: 13,2 gb çok iyi program ama bunu kullandıkdan sonra pc biraz ağırlaştı(eski bilgisayarımda)

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
programı paylaşırsan oluşturduğu koda göre yorum yapabilirim, bu şekilde nasıl bir yorum bekliyorsun anlamadım?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virüs total eklemediğim için silinmiş içinde virüs olsa niye yaymaya çalışayım önce kendim yok ederim

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

Virüs total eklemediğim için silinmiş içinde virüs olsa niye yaymaya çalışayım önce kendim yok ederim

Projeyi bozma ihtimali var, sonuçta işlem manuel olarak değil otomatik olarak yapılıyor. Gördüğüm kadarıyla programın backend kısmına çok önem verilmemiş. JunkCode oluşturucu programlar kullanıp manuel olarak eklersen daha sağlıklı olacaktır. İşe yarar mı yaramaz mı konusuna gelirsek, evet yarar. Kendi elinle oluşturduğun junk kodlardan pek bir farkı yok (tahminimce public olması dışında).

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Projeyi bozma ihtimali var, sonuçta işlem manuel olarak değil otomatik olarak yapılıyor. Gördüğüm kadarıyla programın backend kısmına çok önem verilmemiş. JunkCode oluşturucu programlar kullanıp manuel olarak eklersen daha sağlıklı olacaktır. İşe yarar mı yaramaz mı konusuna gelirsek, evet yarar. Kendi elinle oluşturduğun junk kodlardan pek bir farkı yok (tahminimce public olması dışında).
Reis anladığım kadarıyla kod bilgin var eimde bir adet hile sourcesi var derlemede sorun yok vs17 ile yapılmış bende 19 var ama bütün şeyleri indirdim visual studio ekstra eklentilerinin yani 17 desteğide var yükseltme yaptırtmadan derlediğimde program hatasız derliyor ve dll hazır oluyor oyuna enjekte edince c++ runtime error veriyor yardımcı olabilir misin?
Ekran Görüntüsü (1).png

Sourceyi görmeden bir şey yapmam zor dersen pmden onuda atarım yeter ki yardım et

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Reis anladığım kadarıyla kod bilgin var eimde bir adet hile sourcesi var derlemede sorun yok vs17 ile yapılmış bende 19 var ama bütün şeyleri indirdim visual studio ekstra eklentilerinin yani 17 desteğide var yükseltme yaptırtmadan derlediğimde program hatasız derliyor ve dll hazır oluyor oyuna enjekte edince c++ runtime error veriyor yardımcı olabilir misin?Ekli dosyayı görüntüle 23765
Sourceyi görmeden bir şey yapmam zor dersen pmden onuda atarım yeter ki yardım et

Dostum ++ da o kadar bilgim yok, kusuruma bakma yardımcı olamayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...