Reis anladığım kadarıyla kod bilgin var eimde bir adet hile sourcesi var derlemede sorun yok vs17 ile yapılmış bende 19 var ama bütün şeyleri indirdim visual studio ekstra eklentilerinin yani 17 desteğide var yükseltme yaptırtmadan derlediğimde program hatasız derliyor ve dll hazır oluyor oyuna enjekte edince c++ runtime error veriyor yardımcı olabilir misin?Projeyi bozma ihtimali var, sonuçta işlem manuel olarak değil otomatik olarak yapılıyor. Gördüğüm kadarıyla programın backend kısmına çok önem verilmemiş. JunkCode oluşturucu programlar kullanıp manuel olarak eklersen daha sağlıklı olacaktır. İşe yarar mı yaramaz mı konusuna gelirsek, evet yarar. Kendi elinle oluşturduğun junk kodlardan pek bir farkı yok (tahminimce public olması dışında).
Reis anladığım kadarıyla kod bilgin var eimde bir adet hile sourcesi var derlemede sorun yok vs17 ile yapılmış bende 19 var ama bütün şeyleri indirdim visual studio ekstra eklentilerinin yani 17 desteğide var yükseltme yaptırtmadan derlediğimde program hatasız derliyor ve dll hazır oluyor oyuna enjekte edince c++ runtime error veriyor yardımcı olabilir misin?Ekli dosyayı görüntüle 23765
Sourceyi görmeden bir şey yapmam zor dersen pmden onuda atarım yeter ki yardım et